ΠΡΟΦΙΛ

Ο Όμιλος Electra Hotels & Resorts σας καλωσορίζει και σας υπόσχεται αξέχαστη διαμονή πολυτέλειας και ποιοτικής φιλοξενίας, ικανής να σας κάνει να νιώσετε σαν στο βασίλειό σας!

Τέσσερα ξενοδοχεία που αναδεικνύουν την αίγλη του παρελθόντος μέσα στη σύγχρονη πολυτέλεια, ανοίγουν τις πόρτες τους!

Το Electra Palace Hotel Athens, στο κέντρο της παλιάς πόλης της Πλάκας, διαθέτει έξοχο εστιατόριο και μπαρ, roof garden restaurant, κήπο, spa, business centre.

electra

Ομορφιά μέσα και έξω. Το Electra Hotel Athens, στον πεζόδρομο της Ερμού, βρίσκεται στο πιο καίριο σημείο της Αθήνας, για δουλειά και διασκέδαση. Το Electra Palace Hotel Thessaloniki, στην πλατεία Αριστοτέλους της συμπρωτεύουσας, με εξαιρετική διακόσμηση και αισθητική, καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς.

Το Electra Palace Hotel Rhodes, στο γοητευτικό νησί της Ρόδου, κτισμένο στην καταπράσινη πεδιάδα στον κόλπου της Ιαλυσσού, σας προσφέρει ένα ιδανικό κατάλυμα για διακοπές.

Ο Όμιλος Electra Hotels & Resorts αντιμετωπίζει τον κάθε επισκέπτη σαν επίτιμο προσκεκλημμένο και παραμένει κλασική αξία, που εμψυχώνεται διαρκώς από τον παλμό της ζωής.Ευρωπαϊκή Ένωση | Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) το ταμείο που χρηματοδοτεί την πράξη,

Ψηφιακή Ελλάδα - Όλα είναι δυνατά | Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση».

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης