ΓΕΥΣΕΙΣ

LUXURIOUS HOSPITALITY IN PLAKA

Εστιατόριο Motivo
Εστιατόριο Motivo
Κήπος Motivo
Κήπος Motivo

ΠΡΩΙΝΟ, ΓΕΥΜΑ, ΔΕΙΠΝΟ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ MOTIVO

07:00 ΠΜ – 10:30 ΜΜ(καλοκαίρι), 07:00 ΠΜ – 04:00 ΜΜ(χειμώνας)
Casual

Ξεκινήστε τη μέρα σας απολαμβάνοντας το πρωινό σας στο εστιατόριο “MOTIVO”, το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου. Μία μεγάλη και ανεπανάληπτη επιλογή εδεσμάτων εμπνευσμένα από τη Μεσογειακή κουζίνα περιμένει τους επισκέπτες μας, οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν το γεύμα ή το δείπνο τους έχοντας θέα στο μαγευτικό μας κήπο. 

Free WiFi area.

Duck Tail Bar
Duck Tail Bar-Κήπος
Duck Tail Bar-Κήπος
Duck Tail Bar-Κήπος

ΠΟΤΟ, ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ SNACK
DUCK TAIL BAR

10:30 πμ – 12:00 πμ
Casual

Στο χώρο του «lobby» θα βρείτε το μπαρ μας «DUCK-TAIL», με τον εντυπωσιακό ξύλινο διάκοσμο. Αφεθείτε στη μοναδική του ατμόσφαιρα και βυθιστείτε στους πολυτελείς δερμάτινους καναπέδες του απολαμβάνοντας τον καφέ σας, το ποτό σας, ένα πολύχρωμο κοκτέιλ ή κάποιο «snack».

ΔΕΙΠΝΟ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ELECTRA ROOF GARDEN

19:30 μμ – 00:30μμ (τελευταία παραγγελία μέχρι 23:30)
Smart Casual

 Το νέο μας στολίδι είναι το Θεματικό εστιατόριο “Electra” που λειτουργεί στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, το οποίο θα σας καταπλήξει με τη μοναδική και ιδιαίτερη Ελληνική κουζίνα του καθώς θα απολαμβάνετε τη μαγευτική θέα στη Ακρόπολη και την Πλάκα.

Menu a la carte

Reservations/Κρατήσεις
(+30)2103370000
epconcierge@electrahotels.grΕυρωπαϊκή Ένωση | Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) το ταμείο που χρηματοδοτεί την πράξη,

Ψηφιακή Ελλάδα - Όλα είναι δυνατά | Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση».

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης