ΓΕΥΣΕΙΣ

THE CITY DIAMOND

ΠΡΩΙΝΟ, ΓΕΥΜΑ, ΔΕΙΠΝΟ, ΠΟΤΟ, ΚΑΦΕΣ, ΤΣΑΙ, SNACK
ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΒAR

06:30 ΠΜ – 02:00 ΜΜ (τελευταία παραγγελία στη 01:00)
Smart Casual

ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Εστιατόριο-Βar 
Μια ανεπανάληπτη εμπειρία, μια όαση δροσιάς και γαστρονομίας κρύβεται μακριά από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας και σας περιμένει στο Roof Garden του ξενοδοχείου Εlectra Palace στη Θεσσαλονίκη.

Χαλαρώστε στην πιο ωραία βεράντα της πόλης και απολαύστε φίνες γεύσεις ή μοναδικά κοκτέιλ από τον κατάλογο του bar, ατενίζοντας την πλατεία Αριστοτέλους, τον Θερμαϊκό κόλπο και την Άνω Πόλη.
Οι «Ορίζοντες»  σας προσκαλούν να δοκιμάσετε μια πλούσια γκάμα από ελαφρές μεσημεριανές και βραδινές γευστικές περιπλανήσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες. Όλες προετοιμάζονται με ιδιαίτερη φροντίδα από τον Σεφ και φτιάχνουν το ομορφότερο τραπέζι για σας και την παρέα σας!

Τους καλοκαιρινούς μήνες δροσιστείτε στα νερά της πισίνας και απολαύστε το ποτό σας ή την υπέροχη κουζίνα μας στο πιο ρομαντικό σημείο της πόλης.
ΠΟΤΟ, ΚΟΚΤΕΪΛ, ΚΑΦΕΣ, ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΤΣΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΙΑ SNACK
EXCELSIOR BAR

10:30 ΠΜ – 01:00 ΠΜ (κλειστό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες)
Casual

EXCELSIOR BAR

Σε μια μοναδική ατμόσφαιρα ενός κλασσικού English bar, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το τσάι σας συνοδεία κάποιου snack, από το πρωί ως το απόγευμα.
Χαλαρώστε με ένα ποτό δίπλα στο ξύλινο τζάκι αντίκα και το ηλιόλουστο αίθριο στο αγγλικού τύπου bar, με τις υπέροχες ξυλεπενδύσεις και τους δερμάτινους καναπέδες, στο lobby του ξενοδοχείου.
Στο lobby του ξενοδοχείου λειτουργούν ανεξάρτητα, το εστιατόριο “ΑΓΙΟΛΙ” και το cafe “CIEL”.


Ευρωπαϊκή Ένωση | Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) το ταμείο που χρηματοδοτεί την πράξη,

Ψηφιακή Ελλάδα - Όλα είναι δυνατά | Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση».

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης