ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η Ηλέκτρα, η Σοφόκλεια ηρωίδα, ευαίσθητη και δυνατή, κρατά την πίστη της, υπερασπίστρια των αξιών της ζωής και της οικογένειας, «κόρη σοφή και κόρη αντρειωμένη» ενάντια στη μοχθηρία και το δόλο. Μια απ’ τις ισχυρότερες προσωπικότητες της αρχαίας ελληνικής διανόησης και δραματουργίας, δανείζει το όνομά της στα Ξενοδοχεία Electra.

Ο Όμιλος Electra Hotels & Resorts, διατηρεί πεισματικά την πίστη του στην αξία της φιλοξενίας και υπερασπίζει την ομορφιά, προσφέροντας υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας και άμεση πρόσβαση σε υπέροχες τοποθεσίες.

Η φινέτσα και η πολυτέλεια πηγάζουν απ’ το κέντρο της πόλης. Στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Ρόδο, τέσσερα ξενοδοχεία με προσωπικότητα, φέρουν και τιμούν το όνομα Electra. Πάντα σε προνομιακή τοποθεσία, τα Ξενοδοχεία δεσπόζουν στην Ερμού, την Πλάκα, την Πλατεία Αριστοτέλους, τον κόλπο της Ιαλυσσού, και ολοκληρώνουν το μωσαϊκό του ομίλου, το οποίο προσφέρεται για δική σας τέρψη.

Βρίσκεστε στο κέντρο της ποιότητας και στον πυρήνα της πόλης. Το εμπορικό, επιχειρηματικό, πολιτιστικό πρόσωπο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης στην ακτίνα του χεριού σας. Όσο για τη Ρόδο, η

Μεσαιωνική πόλη και το πράσινο, είναι στα πόδια σας.

Τέσσερις πτυχές μιας ισχυρής προσωπικότητας περιμένουν να τις ανακαλύψετε!Ευρωπαϊκή Ένωση | Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) το ταμείο που χρηματοδοτεί την πράξη,

Ψηφιακή Ελλάδα - Όλα είναι δυνατά | Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση».

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης