Ελληνικό Κοινοβούλιο
Κέντρο Αθήνας
29
JUL
30
JUL

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ερμού 5, 10563 Αθήνα, Ελλάδα
Για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας: Τηλ: (+30) 210 337 8000
ehconcierge@electrahotels.gr

ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ

Από το Διεθνές Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”Λεωφορείο: Επιβιβαστείτε στη γραμμή Χ95 προς Σύνταγμα. Συνεχίστε ευθεία στην οδό Ερμού και θα βρείτε το ξενοδοχείο Electra Athens στο αριστερό σας χέρι μετά την οδό Νίκης.
Ταξί: Ταξί θα βρείτε ακριβώς στην έξοδο των αφίξεων του αεροδρομίου. Υπάρχει συγκεκριμένο κόστος για τη διαδρομή αεροδρόμιο – κέντρο και αντίστροφα το οποίο είναι 43 ευρώ κατά τη διάρκεια της ημέρας και 59 ευρώ από τις 00:00 έως τις 5:00.
Τρένο: Επιβιβαστείτε στην μπλε γραμμή του μετρό από το αεροδρόμιο προς Σύνταγμα. Ακολουθείστε την έξοδο "Πλατεία Συντάγματος", διασχίστε τη πλατεία και την οδό Φιλελλήνων. Συνεχίστε ευθεία στην οδό Ερμού και θα βρείτε το ξενοδοχείο Electra Athens στο αριστερό σας χέρι μετά την οδό Νίκης.

Από το λιμάνι του ΠειραιάΛεωφορείο: Το λεωφορείο 040 ξεκινάει και ολοκληρώνει τη διαδρομή του στην αρχή της οδού Φιλελλήνων στην πλατεία Συντάγματος. Συνεχίστε ευθεία στην οδό Ερμού και θα βρείτε το ξενοδοχείο Electra Athens στο αριστερό σας χέρι μετά την οδό Νίκης.
Ταξί: Θα βρείτε πολλούς σταθμούς ταξί γύρω από το λιμάνι.
Τρένο: Επιβιβαστείτε στη γραμμή 1 προς Μοναστηράκι και εκεί επιβιβαστείτε στη γραμμή 3 προς Σύνταγμα. Ακολουθείστε την έξοδο "Πλατεία Συντάγματος", διασχίστε τη πλατεία και την οδό Φιλελλήνων. Συνεχίστε ευθεία στην οδό Ερμού και θα βρείτε το ξενοδοχείο Electra Athens στο αριστερό σας χέρι μετά την οδό Νίκης.

Από το σταθμό ΚΤΕΛ ΚηφισούΛεωφορείο: Ο σταθμός ΚΤΕΛ Κηφισού δεν εξυπηρετείται από μία απευθείας γραμμή λεωφορείου προς το κέντρο της Αθήνας, οπότε θα ήταν προτιμότερο να πάρετε ένα ταξί προς τον πλησιέστερο σταθμό μετρό (Ελαιώνας) ή κάποιο ταξί απευθείας για το ξενοδοχείο.
Ταξί: Έξω από τον σταθμό ΚΤΕΛ θα βρείτε πιάτσα ταξί.
Τρένο: Ο σταθμός ΚΤΕΛ Κηφισού δεν εξυπηρετείται απευθείας από μετρό. Μπορείτε να πάρετε ταξί για τον σταθμό μετρό Ελαιώνας, στη συνέχεια επιβιβαστείτε στη γραμμή 3 προς Δουκίσσης Πλακεντίας και κατεβείτε στο σταθμό Σύνταγμα. Ακολουθείστε την έξοδο "Πλατεία Συντάγματος", διασχίστε τη πλατεία και την οδό Φιλελλήνων. Συνεχίστε ευθεία στην οδό Ερμού και θα βρείτε το ξενοδοχείο Electra Athens στο αριστερό σας χέρι μετά την οδό Νίκης.

Από το σιδηροδρομικό σταθμό ΛαρίσηςΤαξί: Έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό θα βρείτε πιάτσα ταξί
Τρένο: Επιβιβαστείτε στη γραμμή 2 προς Ελληνικό και κατεβείτε στο Σύνταγμα. Ακολουθείστε την έξοδο "Πλατεία Συντάγματος", διασχίστε τη πλατεία και την οδό Φιλελλήνων. Συνεχίστε ευθεία στην οδό Ερμού και θα βρείτε το ξενοδοχείο Electra Athens στο αριστερό σας χέρι μετά την οδό Νίκης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ELECTRA ATHENS