Εσωτερική πισίνα
Υγεία & Ευεξία
Σάουνα
Υγεία & Ευεξία
Θεραπείες
Σπα
Αναζωογόνηση
Υγεία & Ευεξία
Εγκαταστάσεις Περιποίησης
Υγεία & Ευεξία
Εσωτερική πισίνα
Υγεία & Ευεξία
29
JUL
30
JUL

Ένα δώρο που οφείλουμε στον εαυτό μας

O σύγχρονος ταξιδιώτης που επισκέπτεται σήμερα ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων έχει πάντα στην πίσω πλευρά του μυαλού του τρεις αιώνιες ελληνικές λέξεις που ξεκινούν από το πολύτιμο συνθετικό ευ. Που σημαίνει καλό. Ευεξία, ευζωία, ευτυχία. Η συνύπαρξη του χώρου με το αρχαίο τείχος της Αθήνας που αποτελεί μέρος του φυσικού ντεκόρ του θα σας ταξιδέψει.

Τρία συστατικά μιας διαμονής που το Electra Metropolis φρόντισε να εξασφαλίσει με μια επίσκεψη στο Aegeo Spa.

Μια σπάνια εμπειρία αναζωογόνησης του πνεύματος και του σώματος, μια εμπειρία χαλάρωσης και αναγέννησης απαραίτητη για να ολοκληρώσετε την μοναδική αίσθηση φιλοξενίας που προσφέρει το Electra Metropolis Athens.

Ένα ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων που ξυπνούν χάρη στις ειδικά μελετημένες και σχεδιασμένες signature therapies. Αφεθείτε στην “δύναμη” της ανθρώπινης επαφής. Η Aegeo Spas δημιούργησε για εσάς ένα ολοκληρωμένο menu θεραπειών, που εκτελούνται μόνο από πιστοποιημένους θεραπευτές. Σώμα και πρόσωπο έχουν την τιμητική τους.

Θεραπείες ενυδάτωσης, κολλαγόνου, αναγέννησης, λάμψης, σύσφιξης, απολέπισης, αρωματοθεραπείες, τελετουργικά, ειδικά μασάζ από την Άπω Ανατολή, αρχαίες ελληνικές θεραπείες, ειδικές φροντίδες για εγκύους, ζευγάρια, προγράμματα για άνδρες, περιποίηση άκρων αλλά και wet area με την ευεργετική δύναμη του νερού. H εσωτερική πισίνα ιδανική για χαλάρωση και επαφή με το νερό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ένα ολοκληρωμένο spa στο κέντρο της Αθήνας, για τους ενοίκους του ξενοδοχείου ή τους επισκέπτες του, ένας μικρός παράδεισος πολυτέλειας, με μοναδικές υπηρεσίες και φυσικά προϊόντα που προσφέρουν μια σπάνια απόλαυση. Αφήνοντας πίσω το spa κατά την αναχώρηση αφήνετε πίσω όλα εκείνα τα στοιχεία του stress και της έντασης που οι άνθρωποι του Aegeo Spa αφαίρεσαν από πάνω σας.

  • Ώρες Λειτουργίας: 11:00 - 20:00
  • Τηλέφωνο +30 214 100 6220

  * Παιδιά μεταξύ τριών και 12 χρονών επιτρέπονται στο χώρο μόνο μεταξύ 11:00 και 14:00 (με συνοδό)

*Η εσωτερική πισίνα δεν λειτουργεί αυτήν τη στιγμή λόγω των περιορισμών που έχουν τεθεί για τον COVID-19.

  • Πρόσβαση για ΑΜΕΑ
  • Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
  • Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
  • 24ωρη υπηρεσία ρεσεψιόν
  • Wi-Fi
Check In
Check in 15:00
Check out 11:00

Πιστωτικές Κάρτες
Πιστωτικές Κάρτες: Diners Club, Visa, American Express, mastercard 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Electra Metropolis Athens

Fine Dining

Μοναδική εμπειρία γνωριμίας με τη νέα ελληνική δημιουργική κουζίνα του σήμερα