Το Μουσείο της Ακρόπολης
Τοποθεσία
29
JUL
30
JUL

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

N. Νικοδήμου 18-20, 10557 Αθήνα, Ελλάδα
Για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας: Τηλ: (+30) 210 337 0000
epconcierge@electrahotels.gr

ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ

Από Διεθνές Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Η πρόσβαση στο Electra Palace Athens hotel είναι εύκολη, με όποιον τρόπο και αν φτάνετε στην πόλη – απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες μας.

Λεωφορείο: Επιβιβαστείτε στη γραμμή Χ95 προς Σύνταγμα. Συνεχίστε αριστερά στην οδό Φιλελλήνων και στη συνέχεια δεξιά στο δεύτερο στενό στην οδό Ναυάρχου Νικοδήμου. Το ξενοδοχείο Electra Palace βρίσκεται στη γωνία του τρίτου δρόμου στη δεξιά μεριά.
Ταξί: Ταξί θα βρείτε ακριβώς στην έξοδο των αφίξεων του αεροδρομίου. Υπάρχει συγκεκριμένο κόστος για τη διαδρομή αεροδρόμιο – κέντρο και αντίστροφα, το οποίο είναι 43 ευρώ κατά τη διάρκεια της ημέρας και 59 ευρώ από τις 00:00 έως τις 5:00.
Τρένο: Επιβιβαστείτε στην μπλε γραμμή του μετρό από το αεροδρόμιο προς Σύνταγμα. Ακολουθείστε την έξοδο "Πλατεία Συντάγματος" και διασχίστε τη πλατεία μέχρι την οδό Φιλελλήνων. Κάνετε αριστερά στην οδό Φιλελλήνων και στη συνέχεια δεξιά στο δεύτερο στενό στην οδό Ναυάρχου Νικοδήμου. Το ξενοδοχείο Electra Palace βρίσκεται στη γωνία του τρίτου δρόμου στη δεξιά μεριά.

Από Λιμάνι του ΠειραιάΛεωφορείο: Το λεωφορείο 040 ξεκινάει και τελειώνει τη διαδρομή του στην αρχή της οδού Φιλελλήνων στην πλατεία Συντάγματος. Συνεχίστε αριστερά στην οδό Φιλελλήνων και στη συνέχεια δεξιά στο δεύτερο στενό στην οδό Ναυάρχου Νικοδήμου. Το ξενοδοχείο Electra Palace βρίσκεται στη γωνία του τρίτου δρόμου στη δεξιά μεριά.
Ταξί: Θα βρείτε πολλούς σταθμούς ταξί γύρω από το λιμάνι.
Τρένο: Επιβιβαστείτε στη γραμμή 1 προς Μοναστηράκι και στο Μοναστηράκι επιβιβαστείτε στη γραμμή 3 προς Σύνταγμα. Ακολουθείστε την έξοδο "Πλατεία Συντάγματος" και διασχίστε τη πλατεία μέχρι την οδό Φιλελλήνων. Κάνετε αριστερά στην οδό Φιλελλήνων και στη συνέχεια δεξιά στο δεύτερο στενό στην οδό Ναυάρχου Νικοδήμου. Το ξενοδοχείο Electra Palace βρίσκεται στη γωνία του τρίτου δρόμου στη δεξιά μεριά.

Από Σιδηροδρομικό σταθμό ΛαρίσηςΤαξί: Έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό υπάρχει πιάτσα ταξί.
Τρένο: Επιβιβαστείτε τη γραμμή 2 προς Ελληνικό και κατεβείτε στο Σύνταγμα. Ακολουθείστε την έξοδο "Πλατεία Συντάγματος" και διασχίστε τη πλατεία μέχρι την οδό Φιλελλήνων. Κάνετε αριστερά στην οδό Φιλελλήνων και στη συνέχεια δεξιά στο δεύτερο στενό στην οδό Ναυάρχου Νικοδήμου. Το ξενοδοχείο Electra Palace βρίσκεται στη γωνία του τρίτου δρόμου στη δεξιά μεριά.

Από ΚΤΕΛ ΚηφισούΛεωφορείο: Ο σταθμός ΚΤΕΛ Κηφισού δεν εξυπηρετείται από μία απευθείας γραμμή λεωφορείου προς το κέντρο της Αθήνας, οπότε θα ήταν προτιμότερο να πάρετε ένα ταξί προς τον πλησιέστερο σταθμό μετρό (Ελαιώνας) ή κάποιο ταξί απευθείας για το ξενοδοχείο.
Ταξί: Έξω από τον σταθμό ΚΤΕΛ θα βρείτε πιάτσα ταξί.
Τρένο: Ο σταθμός ΚΤΕΛ Κηφισού δεν εξυπηρετείται απευθείας από μετρό. Μπορείτε να πάρετε ταξί για τον σταθμό μετρό Ελαιώνας, στη συνέχεια επιβιβαστείτε στη γραμμή 3 προς Δουκίσσης Πλακεντίας και κατεβείτε στο σταθμό Σύνταγμα. Ακολουθείστε την έξοδο "Πλατεία Συντάγματος" και διασχίστε τη πλατεία μέχρι την οδό Φιλελλήνων. Κάνετε αριστερά στην οδό Φιλελλήνων και στη συνέχεια δεξιά στο δεύτερο στενό στην οδό Ναυάρχου Νικοδήμου. Το ξενοδοχείο Electra Palace βρίσκεται στη γωνία του τρίτου δρόμου στη δεξιά μεριά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Electra Palace Athens

Δείπνο με τα Αστέρια

Απολαύστε ένα μαγικό δείπνο με τα αστέρια με θέα στην Αθήνα στο βραβευμένο Electra Roof Garden. Καλέστε τώρα για να κάνετε κράτηση!

Καλομάθετε τον εαυτό σας

Μείνετε περισσότερο και πληρώστε λιγότερο!

Ψάχνετε για μία απόδραση? Μείνετε συντονισμένοι για την επόμενη προσφορά μας.