undefined

Στο πλαίσιο μέτρων προστασίας από τον COVID-19, ακολουθώντας την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να αναστείλει τη δραστηριότητα των τουριστικών καταλυμάτων μέχρι 31 Μαΐου 2020, σας ενημερώνουμε πως ο Όμιλος ElectraHotels & Resorts διακόπτει για πρώτη φορά, στα 55 χρόνια παρουσίας στον κλάδο, τη λειτουργία σε όλα τα ξενοδοχεία Electra.

Οι σκέψεις μας και η καρδιά μας βρίσκονται  στους ανθρώπους που έχουν πληγεί από αυτό το απρόσμενο γεγονός, ενώ η αμέριστη εκτίμησή μας περιβάλλει τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και στις τοπικές κοινότητες που αγωνίζονται ενάντια στον ιό.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι παρακολουθούμε επισταμένως τις εξελίξεις αναφορικά με τον COVID-19. Για τις τελευταίες πληροφορίες και περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα του DiscoverGreece

Υπό αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες, γνωρίζουμε ότι η πραγματοποίηση ταξιδιού δεν είναι η πρώτη σας σκέψη ωστόσο θέλουμε να γνωρίζετε ότι η ασφάλεια των καλεσμένων και των συνεργατών μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Θέλουμε, επίσης, να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη σας στα ξενοδοχεία Electra και την ελληνική φιλοξενία καθώς σχεδιάζετε τα μελλοντικά σας ταξίδια.

Ακολουθεί μια ενημέρωση για το πώς αντιμετωπίζουμε την κατάσταση, διατηρώντας την ασφάλειά σας στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας.

 

Πολιτική ακύρωσης και ευελιξία κρατήσεων

Έχοντας πάντα στο μυαλό μας την διευκόλυνση των πελατών μας έχουμε εφαρμόσει τις παρακάτω πολιτικές.

Υπάρχουσες Κρατήσεις

  • Έχουμε τροποποιήσει τη ΒΑΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ με δυνατότητα δωρεάν ακύρωσης από 48 σε 24 ώρες έως το τέλος του 2020.
  • Για τις κρατήσεις με το πρόγραμμα τιμών έως και 30 Σεπτεμβρίου 2020 και σύμφωνα με νομοθεσία του ελληνικού κράτους, αντί για την άμεση επιστροφή χρημάτων, θα λάβετε ένα κουπόνι πίστωσης με διάρκεια 18 μηνών.

Ειδική σημείωση

Σε περίπτωση που χρειάζεσθε επιπλέον πληροφορίες Ή εάν επιθυμείτε να επανα- προγραμματίσετε το ταξίδι σας, επικοινωνήστε με την ομάδα κρατήσεων για βοήθεια στις ακόλουθες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Electra Palace: reservationsep@electrahotels.gr

Electra:Reservationseh@electrahotels.gr

Electra Metropolis: reservationsem@electrahotels.gr

Electra Palace Θεσσαλονίκη: Reservationsskg@electrahotels.gr

 

Νέες κρατήσεις

Όλες οι νέες κρατήσεις με πλήρη ευελιξία τιμών που πραγματοποιούνται μέσω του ιστότοπου μας  έως το τέλος του 2020 και για οποιαδήποτε μελλοντική ημερομηνία άφιξης, πλέον θα μπορούν να αλλάξουν ή να ακυρωθούν χωρίς χρέωση έως τις 9 π.μ. την ημέρα της άφιξης.

Επιπλέον, έχει δημιουργηθεί μια νέα πολιτική τιμών με μερική ευελιξία ακύρωσης (SEMIFLEXIBLE) έτσι ώστε να έχετε όλες τις επιλογές που ίσως χρειαστείτε.

 

Ταξιδιωτικοί πράκτορες, ταξιδιωτικοί πράκτορες, ταξιδιωτικοί πράκτορες

Για κρατήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέσω ταξιδιωτικού πρακτορείου ή σε ηλεκτρονική πλατφόρμα κρατήσεων (π.χ. Booking.com, Expedia) χρειάζεται να επικοινωνήσετε μαζί τους απευθείας. Οι εταιρείες έχουν ενημερωθεί από εμάς σχετικά με την πολιτική ακύρωσης και θα πρέπει να ανατρέξετε στους όρους και τις προϋποθέσεις τους.

 

Κρατήσεις γκρουπ  και συναντήσεων

 Σε άμεση συνεργασία με τους πελάτες διαχειριζόμαστε τις αλλαγές που απαιτούνται για τις κρατήσεις γκρουπ και συναντήσεων ανά περίπτωση. Τα ξενοδοχεία μας υποστηρίζουν ενεργά ομάδες και διοργανωτές συναντήσεων και συνεδρίων για την αντιμετώπιση των αναγκών, συμπεριλαμβανομένων ημερομηνιών μετακίνησης γεγονότων σε άλλη χρονική στιγμή, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτής της κράτησης. Παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με το sales@electrahotels.gr

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή βοήθεια χρειαστείτε για τον επανα προγραμματισμό της κράτησης ή της εκδήλωσης σας μπορείτε να επικοινωνείτε με το sales@electrahotels.gr

 

Υγεία και Ασφάλεια

Εργαζόμενοι & συνεργάτες

Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου είναι απαραίτητοι για ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα καθαρισμού. Σε αυτή την κατεύθυνση, από την πρώτη στιγμή της είδησης του COVID-19 επεκτείναμε τα υποστηρικτικά μέτρα:

• Υγιεινή χεριών

Η σωστή και συχνή πλύση των χεριών είναι ζωτικής σημασίας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης των ιών. Στις καθημερινές μας συναντήσεις, οι ομάδες μας υπενθυμίζουν ότι η καθαριότητα ξεκινά με αυτή την απλή πράξη. Είναι σημαντικό για την υγεία τους και για τους καλεσμένους μας.

• Συνεχής εκπαίδευση.

Εκτός από την κατάρτιση σε πρωτόκολλα νοικοκυριού και υγιεινής, οι συνεργάτες του ξενοδοχείου ολοκλήρωσαν επίσης την ενισχυμένη εκπαίδευση ευαισθητοποίησης COVID-19.

• Άμεση πληροφόρηση και ενημέρωση

Οι διοικητικές ομάδες της οικογένειας των Electra Hotels & Resorts βρίσκονται σε επαγρύπνηση 24 ώρες το 24ωρο για να υποστηρίξουν τα ξενοδοχεία και να συντονίσουν τις τοπικές και περιφερειακές αρχές.

 

Προϊόντα καθαρισμού και πρωτόκολλα καθαρισμού και απολύμανσης

Συνεργαζόμαστε πάντα με τους συνεργάτες και τους προμηθευτές μας για να βεβαιωθούμε ότι τα ξενοδοχεία μας μπορούν να χρησιμοποιήσουν προϊόντα που εξολοθρεύουν τον ιό καθώς και τον προστατευτικό εξοπλισμό που χρειάζονται για τη λειτουργία τους. Τα ξενοδοχεία μας χρησιμοποιούν προϊόντα καθαρισμού και πρωτόκολλα που είναι αποτελεσματικά κατά των ιών, όπως:

• Κοινόχρηστοι χώροι

Η αύξηση της συχνότητας καθαρισμού και απολύμανσης σε δημόσιους χώρους, με έμφαση στην υποδοχή, τους ανελκυστήρες (εσωτερικά και εξωτερικά συμπεριλαμβανομένων και των κουμπιών), λαβές θύρων, κοινόχρηστα μπάνια και κλειδιά δωματίων ήταν επιτακτική.

• Δωμάτια Επισκεπτών

Τα ξενοδοχεία μας χρησιμοποιούν πρωτόκολλα καθαρισμού και απολύμανσης μετά την αναχώρηση των επισκεπτών και πριν φτάσει ο επόμενος επισκέπτης στο δωμάτιο, με ιδιαίτερη προσοχή στα αντικείμενα υψηλής αισθητικής.

• Υποστηρικτικά Τμήματα  

Στους χώρους όπου εργάζονται τα υποστηρικτικά τμήματα έχουμε αυξήσει τη συχνότητα του καθαρισμού εστιάζοντας σε περιοχές υψηλής κίνησης, όπως είσοδοι, αποδυτήρια,δωμάτια πλυντηρίων και τα γραφεία προσωπικού.

• Τρόφιμα & Ποτά

Υψηλά πρότυπα ασφαλείας τροφίμων και υγιεινής σύμφωνα με τις διαδικασίες HACCP

 

 

Μέλη ElectraRewards

Καθώς ο ιός COVID-19 επηρεάζει τα πλάνα για ταξίδια παγκοσμίως, πιστεύουμε ότι τα μέλη του Electra Rewards αξίζουν να χρησιμοποιήσουν τους πόντους που έχουν αποκτήσει και δεν χρειάζεται να τιμωρηθούν εξαιτίας καταστάσεων που δεν έχουν τον έλεγχό τους. Σαν αποτέλεσμα:

• Αναβάλλουμε την πολιτική λήξης των πόντων κατά 9 μήνες από την 1η Μαρτίου 2020.

• Μειώνουμε φέτος τα κριτήρια που απαιτούνται για Gold & Silver membership κατά 30% ή περισσότερο.

• Επεκτείνουμε, επίσης, το Gold & Silver status των μελών μας μέχρι το Μάρτιο του 2022, για εκείνους που θα είχαν λήξη τον Μάρτιο του 2021.

 

Όταν η στιγμή θα είναι η κατάλληλη, εμείς θα είμαστε εδώ για να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα.

Μέχρι τότε όλοι μπορούμε να ονειρευτούμε!

Μέχρι τότε #staysafe

Μήνυμα από τον Γενικό Διευθυντή των ElectraHotels & Resorts κ. Ιωάννη Ρέτσο

 

Τελευταία ενημέρωση, 12 Μαίου 2020