Στα Electra Hotels and Resorts οι άνθρωποι μας, αυτοί με τους οποίους εργαζόμαστε κάθε μέρα προκειμένου να τηρήσουμε την υπόσχεση μιας αξέχαστης εμπειρίας στους επισκέπτες μας, αποτελούν την καρδιά και την ψυχή των ξενοδοχείων μας, την προσωποποίηση των αξιών μας, την έκφραση της αφοσίωσής μας σε μια πολυτελή παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία. Οι περισσότεροι από αυτούς μένουν μαζί μας για χρόνια - κάποιοι ξεκινούν σε εμάς την καριέρα τους και παραμένουν κοντά μας μέχρι και τη συνταξιοδότησή τους. Αυτοί οι άνθρωποι είναι κάτι περισσότερο από προσωπικό για εμάς. Είναι οικογένεια.

Γνωρίστε ορισμένους από αυτούς:

Κα Γιώτα Λιάππη

“Για εμένα, το Electra Palace Thessaloniki είναι σαν το σπίτι μου: Το αγαπώ σαν δικό μου και ενδιαφέρομαι πραγματικά για αυτό. Είναι σαν να πρόκειται για το δικό μου ξενοδοχείο!” Η κ. Λιάππη ξεκίνησε το 1990 ως βοηθός υποδοχής, στο Electra Palace Thessaloniki. Έπειτα από 9 χρόνια, πήρε προαγωγή ως υπεύθυνη υποδοχής και το 2005 ως υπεύθυνη κρατήσεων, στο τμήμα κρατήσεων του ξενοδοχείου μας στη Θεσσαλονίκη.

Κος Δημήτρης Αθανασίου

“Τα Electra Hotels and Resorts έχουν να κάνουν με την παράδοση: την παράδοση της φιλοξενίας, σε ένα ζεστό, οικογενειακό κλίμα.” Ο κος Αθανασίου εργάστηκε στο Electra Athens από το 1998 έως το 2001, ως υπάλληλος υποδοχής και υπάλληλος στο τμήμα κρατήσεων. Έπειτα από μια επιτυχημένη καριέρα σε άλλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, επέστρεψε στα Electra Hotels and Resorts το 2009, ως γενικός διευθυντής του Electra Palace Athens, θέση την οποία διατηρεί μέχρι σήμερα.

Κος Λεωνίδας Λάμαρης

“Το Electra Palace Rhodes είναι το δεύτερο σπίτι μου – οι άνθρωποί του είναι σαν οικογένεια για εμένα”. Ο κος Λάμαρης εντάχθηκε στην οικογένεια των Electra Hotels and Resorts το 1987 ως υπάλληλος υποδοχής και υπάλληλος main courante στο Electra Palace Rhodes. Το 1992 πήρε προαγωγή στη θέση του διευθυντή υποδοχής και δύο χρόνια αργότερα σε αυτή του διευθυντή rooms division και εκτελούντος χρέη υποδιευθυντή. Το 2008 ανέλαβε τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, θέση την οποία κατέχει μέχρι σήμερα.