Αυτή η πολιτική απορρήτου διέπει την χρήση από εσάς των ιστοσελίδων και των υπηρεσιών του ομίλου ELECTRA HOTELS & RESORTS GROUP, μέλη του οποίου είναι οι: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚEΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΑ Α.Ε., ΕΡΜΟΥ 5,  105 63 ΑΘΗΝΑ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  ΗΛΕΚΤΡΑ Α.Ε., Ν.ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ 18 – 20,   105 57 ΑΘΗΝΑ,  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΑ Α.Ε. , ΕΡΜΟΥ 5,  105 63 ΑΘΗΝΑ,  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΣ ΑΕ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 15, 10557 ΑΘΗΝΑ, εταιρειών που λειτουργούν υπό τους νόμους του Ελληνικού Κράτους (ανώνυμες εταιρείες), με τις  καταστατικές τους έδρες κείμενες ως ανωτέρω, εφεξής "E. H. & R.", "εμείς", "μας", προς όφελός τους και προς όφελος των μελών του Ομίλου και των θυγατρικών και ξενοδοχείων (κάθε ένα “Ξενοδοχείο” και συλλογικά "τα Ξενοδοχεία") και θέρετρα που ανήκουν στον όμιλο ELECTRA HOTELS & RESORTS GROUP.

Με την αποδοχή της πολιτικής απορρήτου μας και των όρων και προϋποθέσεων, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε να δεσμεύεστε από αυτή την Πολιτική Απορρήτου. Οι όροι αυτοί μπορεί να βελτιωθούν, να ενημερωθούν ή με οποιονδήποτε τρόπο να τροποποιηθούν ολοκληρωτικά ή εν μέρει, ανά πάσα στιγμή.

Τα προσωπικά δεδομένα, προαιρετικά και υποχρεωτικά, που χρειάζεται να παρέχετε όταν εισέρχεστε στην ιστοσελίδα ή κάνετε εγγραφή για διάφορες εφαρμογές σχετικές με υπηρεσίες ή προϊόντα που παρέχονται από το ELECTRA HOTELS & RESORTS GROUP και οποιαδήποτε επιπλέον προσωπικά δεδομένα ζητηθούν σε μεταγενέστερα χρονικά στάδια, συλλέγονται, επεξεργάζονται, μεταφέρονται, αποθηκεύονται και χρησιμοποιούνται από το ELECTRA HOTELS & RESORTS GROUP, με την ιδιότητά του ως υπεύθυνου επεξεργασίας, προς όφελος των μελών του Ομίλου και των Ξενοδοχείων και των θυγατρικών τους, καθώς επίσης και από παρόχους υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένων των εκτελούντων την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και των παρόχων υπηρεσιών όπως περιγράφονται παρακάτω.

1. Πληροφορίες που συλλέγουμε σχετικά με εσάς και ο τρόπος συλλογής τους.

1.1 Πληροφορίες που παρέχονται από τον χρήστη

Το ELECTRA HOTELS & RESORTS GROUP αποκτά τις πληροφορίες που παρέχετε όταν προχωράτε γενικά σε ενέργειες για καταλύματα στα ξενοδοχεία μας, διαμένετε στα Electra Hotels or Resorts, διεξάγετε επιχειρήσεις, επιλέγετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από τα Electra Hotels & Resorts και χρησιμοποιείτε τις Εφαρμογές μας, μέσω των ιστοσελίδων μας, των κέντρων κράτησης και κλήσεων,των κοινωνικών μέσων, όταν με άλλο τρόπο τις παρέχετε εκουσίως σε εμάς, συμπεριλαμβανομένων των Προγραμμάτων επιβράβευσης και από τις θυγατρικές  του Electra Hotels & Resorts Group, Ξενοδοχείων ή άλλων τρίτων  μερών. Όταν κάνετε download και εγγράφεστε σε μία τέτοια Εφαρμογή η οποία είναι προαιρετική, παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες από τις λειτουργίες που προσφέρονται από τις εφαρμογές, εκτός εάν εγγραφείτε. Οταν εγγράφεστε ή χρησιμοποιείτε τις ιστοσελίδες μας και / ή κάποια Εφαρμογή, σας ζητείται να δώσετε ορισμένα προσωπικά δεδομένα (όπως το όνομα και το επώνυμό σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κωδικό κλπ.) συμπληρώνοντας τα πεδία που προσδιορίζονται ως υποχρεωτικά στη φόρμαεγγραφής της σελίδας σύνδεσης (login) ή του εγγράφου.

Θα σας ζητηθεί επίσης να δώσετε προσωπικές πληροφορίες για ειδικούς σκοπούς, όπως όταν πραγματοποιείτε μια κράτηση μέσω του Call Center μας ή των ξενοδοχείων μας, κατά τη διάρκεια της διαμονής σας σε ένα ξενοδοχείο κλπ. μεταξύ άλλων:

-στοιχεία επικοινωνίας, όπως το όνομά σας, η διεύθυνση αλληλογραφίας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ο αριθμός τηλεφώνου.

-αριθμός πιστωτικής κάρτας ή άλλος αριθμός λογαριασμού πληρωμής, διεύθυνση χρέωσης και άλλα στοιχεία πληρωμής και χρέωσης ("Πληροφορίες πληρωμής")

-πληροφορίες σχετικές με το πρόγραμμα επιβράβευσης μελών των Electra Rewards, ηλεκτρονικά στοιχεία λογαριασμού χρήστη σε απ' ευθειας σύνδεση, στοιχεία προφίλ ή κωδικού πρόσβασης, καθώς και τυχόν συσχετισμό συχνών αφίξεων ή συμμετοχής σε πρόγραμμα ταξιδιωτικών συνεργατών.

-αρχεία και αντίγραφα της αλληλογραφίας σας εάν εσείς επικοινωνήσετε μαζί μας.

-πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την εκπλήρωση ειδικών αιτημάτων (π.χ. συνθήκες υγείας που απαιτούν ειδικό κατάλυμα)

-πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή επισκεπτών, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας άφιξης και αναχώρησης, καθώς και αγαθών και υπηρεσιών που αγοράζονται.
-πληροφορίες που συλλέγονται μέσω της χρήσης συστημάτων κλειστού κυκλώματος-τηλεόρασης, κλειδιών καρτών και άλλων συστημάτων ασφαλείας

-καισε περιορισμένες περιπτώσεις, πληροφορίες σχετικά με την πίστωση των πελατών.

Μπορεί να συλλέξουμε προσωπικές πληροφορίες από διάφορες πηγές, μεταξύ των οποίων:

-μέσω του Δικτυακού Τόπου

-μέσω των κέντρων κράτησης και τηλεφωνικών κλήσεων

-μέσω των κοινωνικών μέσων και των καναλιών εμπορικών σημάτων (π.χ. Facebook, Twitter).

-από τις Θυγατρικές των  ELECTRA HOTELS & RESORTS και από Αδειοδοτημένα Ξενοδοχεία, Συνδεδεμένες Εταιρείες ή άλλα τρίτα μέρη

-ή όταν μας τα παρέχετε εθελοντικά σε εμάς, μεταξύ άλλων και σε σχέση με το πρόγραμμά μας επιβράβευσης (δηλ.  Electra Rewards).

Η παροχή των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων σας είναι προαιρετική και θα μπορείτε να εξακολουθείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο και / ή τις Εφαρμογές μας και όλες τις δυνατότητές τους. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που μας δώσατε για να επικοινωνήσουμε μαζί σας από καιρό σε καιρό για να σας παρέχουμε σημαντικές πληροφορίες, απαιτούμενες ειδοποιήσεις και προσφορές μάρκετινγκ, υπό την προϋπόθεση ότι θα μας δώσετε τη συγκατάθεσή σας με μια άμεση επιλογή στο σχετικό συγκεκριμένο αίτημά μας, επισημαίνοντάς σας ότι μπορείτε να εξαιρεθείτε οποτεδήποτε, με την αποστολή ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο privacy@electrahotels.gr

Με την αποδοχή των υπηρεσιών και των προϊόντων μας και τη χρήση των ιστοτόπων μας και / ή των σχετικών με τα ELECTRA HOTELS & RESORTS εφαρμογών, μας δίνετε τη ρητή συγκατάθεσή σας για τη συλλογή, επεξεργασία, χρήση και αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και την παρούσα σύμβαση.

1.2 Ανήλικοι.
Η χρήση του ιστότοπου ή / και των εφαρμογών δεν προορίζεται για χρήση από ανηλίκους κάτω του νομίμου ορίου  ηλικίας. Κανείς κάτω του νομίμου ορίου ηλικίας μπορεί να παρέχει οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες στον ιστότοπό μας ή / τις εφαρμογές μας ή μέσω αυτού. Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας προσωπικές πληροφορίες από ανηλίκους. Εάν είστε κάτω από το νόμιμο όριο ηλικίας, παρακαλούμε μην επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, μην εγγράφεστε στις Εφαρμογές μας, μην κάνετε οποιαδήποτε χρήση των παραπάνω ή στείλετε πληροφορίες για τον εαυτό σας σε εμάς, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, της διεύθυνσης, του αριθμού τηλεφώνου ή της διεύθυνσής σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε περίπτωση που διαπιστώσουμε ότι έχουμε συλλέξει προσωπικές πληροφορίες από ανήλικους χωρίς επαλήθευση της συγκατάθεσης των γονέων, αυτές οι πληροφορίες θα διαγραφούν, με σχετική ενημέρωση του γονέα ή κηδεμόνα του ανηλίκου. Εάν πιστεύετε ότι ενδέχεται να έχουμε πληροφορίες από ή για ανηλίκους, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο privacy@electrahotels.gr

Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία και χωρίς να περιορίζεται οποιαδήποτε άλλη διάταξη αυτής της Πολιτικής,ELECTRA HOTELS & RESORTS GROUPαποποιείται οποιασδήποτε ευθύνης για τυχόν προσωπικά δεδομένα που έχουν υποβληθεί κατά παράβαση του παρόντος όρου.

  1. Σκοποί επεξεργασίας.
    Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε, χρησιμοποιούμε και αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα:
    - Για την επαλήθευση των στοιχείων σας από εμάς όταν συνδέεστε στους ιστοτόπους μας, στις Εφαρμοφές μας και στο  wi-fi.
    - Για την εκπλήρωση αιτημάτων σας κρατήσεων ή πληροφοριών και την ανάκληση των προτιμήσεών σας και των πληροφοριών εγγραφών σας.
    - Για προγράμματα απόκτησης ιδιότητας μελών όπως το πρόγραμμα Electra Rewards
    - Για την παροχή των υπηρεσιών μας σε εσάς
    - Για την εκτίμηση και  λήψη δεδομένων για διοικητικούς και άλλους σκοπούς επικοινωνίας και για να λειτουργούμε και να βελτιώνουμε την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας, των ιστοσελίδων μας, των Προγραμμάτων και των Εφαρμογών που σχετίζονται με τις λειτουργίες του ELECTRA HOTELS & RESORTS GROUP.
    - Για την συμμόρφωση με το εφαρμοστέο δίκαιο.
    - Για την υποστήριξη σκοπών πληροφορικής.
    - Για την υποστήριξη επιχειρησιακών διαδικασιών.

3. Κοινή χρήση και μεταφορές δεδομένων

3.Πολιτική ασφαλείας και Επεξεργασία δεδομένων: Τα προσωπικά σας δεδομένα συγκεντρώνονται, αποθηκεύονται και γίνονται αντικείμενο επεξεργασίας από το ELECTRA HOTELS & RESORTS GROUP αποκλειστικά για τους σκοπούς παροχής των υπηρεσιών μας προς εσάς, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους. Αποδεχόμενοι τους όρους αυτούς δίνετε στο εξής την ρητή σας συναίνεση στοELECTRA HOTELS & RESORTS GROUP να μεταφέρει τα προσωπικά σας δεδομένα στους συνεργάτες του, που είναι τρίτα φυσικά πρόσωπα ή νομικές οντότητες που σας παρέχουν  υπηρεσίες σε συνδυασμό ή συμπληρωματικά με της υπηρεσίες του (συγκεκριμένα για υπηρεσίες μεταφοράς, εξωτερικές ή εσωτερικές δραστηριότητες, επισκέψεις σε αξιοθέατα) και για λόγους που συνδέονται με την καλύτερη παροχή των υπηρεσιών του ELECTRA HOTELS & RESORTS GROUP προς εσάς.

3.1.1 Θα μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τρίτα μέρη μόνο όπως περιγράφεται στην παρούσα πολιτική απορρήτου. Μπορεί να μοιραστούμε προσωπικές σας πληροφορίες εκτός του ELECTRA HOTELS & RESORTS GROUP : α) όπου απαιτείται ή εγκρίνεται από το νόμο, β) όπου απαιτείται προκειμένου να σας παρέχουμε υπηρεσίες που μας ζητήσατε εσείς, περίπτωση στην οποία θα θεωρείται ότι έχετε δώσει τη συναίνεσή σας (π.χ. ενοικίαση αυτοκινήτου, κράτηση εστιατορίου, προγράμματα επιβράβευσης, εκδρομές ή επισκέψεις, αγορές εισιτηρίων), γ) αν η διαμονή σας έχει εξοφληθεί από τρίτο μέρος θα παρέχουμε πληροφορίες της χρέωσης στο μέρος που πραγματοποίησε την πληρωμή, δ) αν παραλείψατε να πληρώσετε οφειλόμενα ποσά.

3.1.2  Μπορεί να αποκαλύψουμε πληροφορίες που παρέχονται από το χρήστη ή συλλέγονται αυτόματα:

Σε κυβερνητικές ή άλλες αρμόδιες αρχές, όπου απαιτείται από τον ισχύοντα νόμο προκειμένου να συμμορφωθούμε με κάθε δικαστική εντολή ή άλλη νομική υποχρέωση, ή να απαντήσουμε σε κάποια κυβερνητικό αίτημα.

Όταν θεωρούμε καλή τη πίστη ότι η αποκάλυψη είναι απαραίτητη για να προστατέψουμε τα δικαιώματα ή την ιδιοκτησία μας, την ασφάλειά σας ή την ασφάλεια άλλων, ή στην έρευνα κλοπής ή απάτης.

Με παρόχους υπηρεσιών και εκτελούντες την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, τους οποίους χρησιμοποιούμε για να παρέχουμε και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και να υποστηρίξουμε την επιχείρησή μας.

Για σκοπούς ειδικών προγραμμάτων, σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους και προϋποθέσεις, αν/όταν επιλέξετε να συμμετέχετε.

Με τους προμηθευτές μας και τρίτα μέρη προς παράδοση των αγαθών μας και την παροχή των υπηρεσιών μας σε εσάς, αποθηκεύοντας και επεξεργάζοντας δεδομένα ή στέλνοντας e-mail. Από αυτά τα τρίτα μέρη, ζητάμε να προστατεύουν τα προσωπικά σας δεδομένα λαμβάνοντας εύλογα μέτρα ασφαλείας και να περιορίζουν τη χρήση τους μόνο για τους σκοπούς για τους οποίους τα χορηγήσαμε σε αυτούς. Αυτή η πολιτική ασφαλείας δεν περιγράφει τη συλλογή, χρήση ή αποκάλυψη των πληροφοριών από τρίτα μέρη που έρχεστε σε επαφή για υπηρεσίες σχετικές με τις δικές μας, για τις οποίες πρέπει να ενημερωθείτε σχετικά με τις δικές τους πολιτικές ασφαλείας.

3.1.3 Αυτή η ιστοσελίδα μπορεί να περιλαμβάνει υπέρ-συνδέσμους ιστοσελίδων τρίτων μερών διαχειριζόμενους από μέρη διαφορετικά του ELECTRA HOTELS & RESORTS GROUP. Αυτοί οι διαδικτυακοί σύνδεσμοι δεν είναι υπό τον έλεγχο του ELECTRA HOTELS & RESORTS GROUP, και το ELECTRA HOTELS & RESORTS GROUP δεν είναι υπεύθυνο για τη λειτουργία, το περιεχόμενο, τη πολιτική απορρήτου ή την ασφάλεια οποιουδήποτε τέτοιου συνδεδεμένου ιστότοπου (ή οποιουδήποτε συνδέσμου που περιέχεται σε αυτές τις συνδεδεμένες ιστοσελίδες). Είστε υπεύθυνοι για την ανάγνωση και συμμόρφωση με την δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων και τους όρους χρήσης που είναι ανητρημένοι σε αυτές τις συνδεδεμένες ιστοσελίδες. Παρέχουμε τέτοιου είδους συνδέσμους μόνο προς διευκόλυνση, και η συμπερίληψη μιας τοποθεσίας στην ιστοσελίδα δεν υπονοεί την έγκριση της συνδεδεμένης τοποθεσίας από το ELECTRA HOTELS & RESORTS GROUP ή θυγατρικών του. Αν αποφασίσετε να μεταβείτε σε ιστοσελίδες τρίτων μερών συνδεδεμένες σε αυτή την ιστοσελίδα, αυτό το ενεργείτε αποκλειστικά με δικό σας κίνδυνο και υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και πολιτικές απορρήτου αυτών των ιστοσελίδων. Αν παρέχετε οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες μέσω τέτοιων ιστοσελίδων τρίτων μερών, οι προσωπικές σας πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου τωντρίτωναυτώνμερών.Το ELECTRA HOTELS & RESORTS GROUP μπορεί επίσης να συνεργάζεται με ένα περιορισμένο αριθμό παρόχων διαδικτύου για να προσφέρει διαδικτυακή πρόσβαση στους επισκέπτες του. Η χρήση από εσάς υπηρεσιών διαδικτύου εντός των εγκαταστάσεών μας είναι υποκείμενη στους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου αυτών των τρίτων παρόχων διαδυκτιακών υπηρεσιών.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτούς τους όρους και πολιτικές χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους στη σελίδα σύνδεσης της υπηρεσίας ή επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο του παρόχου της διαδικτυακής ιστοσελίδας.

3.2.1 Επαγγελματικοί συνεργάτες:  Ενδέχεται να συνεργαζόμαστε με άλλα πρόσωπα ή εταιρείες, από κοινού ή μεμονωμένα,  με σκοπό την παροχή σε εσάς προϊόντων, υπηρεσιών ή προσφορών σύμφωνα με τις εμπειρίες σας στις εγκαταστάσεις μας, καθώς επίσης να μοιραζόμαστε τα στοιχεία σας με τους επαγγελματικούς μας συνεργάτες. Για παράδειγμα, ενδέχεται να βοηθήσουμε, μετά από δική σας αίτηση και αφού σας ενημερώσουμε σχετικά, να κανονισουμε μεταξύ άλλων  ενοικιάσεις αυτοκινήτωνγια εσάς ή άλλων μέσων μεταφορών, εξωτερικές δραστηριοτήτες, επισκέψεων σε διάφορα μέρη ή σε άλλες υπηρεσίες των επαγγελματικών συνεργατών μας  και να μοιραστούμε προσωπικά σας στοιχεία με τους επαγγελματικούς συνεργάτες μας για την παροχή αυτών των υπηρεσιών.

Γι΄αυτούς τους προμηθευτές που παρέχουν ανεξάρτητα τις υπηρεσίες τους, θα δηλώνεται σαφώς ότι οι υπηρεσίες τους δεν μας αφορούν και μπορεί να περιλαμβάνουν άλλα ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρείες, εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, παρόχους υπηρεσιών, εταιρείες που διοργανώνουν ομαδικές περιηγήσεις ή κρατήσεις. Όλες οι υπηρεσίες που παρέχονται από τρίτους χαρακτηρίζονται με αυτόν τον τρόπο και δεν σχετίζονται με τις δικές μας υπηρεσίες. Ως εκ τούτου, σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε τις πολιτικές απορρήτου και τους κανόνες παροχής των αγαθών και των υπηρεσιών όλων των τρίτων φορέων παροχής υπηρεσιών των οποίων τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες  αποκτάτε μέσω αυτού του ιστοτόπου ή μέσω οποιουδήποτε των υπαλλήλων μας. Εχετε υπόψη σας ότι αυτά τα τρίτα μέρη ενδέχεται επίσης να επικοινωνήσουν μαζί σας εάν πρέπει να ζητήσουν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με εσάς για την παροχή των υπηρεσιών τους ή για την ανταπόκριση σε αίτημα που έχετε υποβάλλει. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε επικοινωνία πραγματοποιηθεί άμεσα μεταξύ σας και αυτών. ELECTRA HOTELS & RESORTS GROUP and its affiliates αποποιούνται ρητά κάθε ευθύνης και ο αποδεχόμενος πελάτης παραιτείται δια του παρόντος κάθε δικαιώματος του για αξιώσεις του που μπορεί να προκύψουν εξ αιτίας οποιασδήποτε απώλειας, τραυματισμού ή οποιασδήποτε ζημίας που προκύψει από τις υπηρεσίες που παρέχονται από τους ως άνω ανεξάρτητους παρόχους υπηρεσιών ή αγαθών.

3.2.2 Πάροχοι υπηρεσιών:  Στηριζόμαστε σε τρίτα μέρη με στόχο την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων εξ ονόματος μας και ενδεχομένως να μοιραστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία με αυτούς, ανάλογα με την περίπτωση. Γενικά, οι πάροχοι υπηρεσιών μας υποχρεούνται βάσει νόμου να προστατεύουν τα προσωπικά σας στοιχεία και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν ή να μοιράζονται τα προσωπικά σας στοιχεία, εκτός και αν απαιτείται από τον νόμο. Μπορεί επίσης να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με παρόχους υπηρεσιών και τρίτους συνεργάτες, ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε προγράμματα επίσκεψης επιλέγοντας επισκέψεις αξιοθέατων και άλλες δραστηριότητες από τις λίστες που έχουμε διαμορφώσει για εσάς σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και τις πληροφορίες τρίτων.

3.2.3 Πάροχοι κοινωνικής δικτύωσης: Όταν χρησιμοποιείτε ορισμένες λειτουργίες κοινωνικών μέσων μέσω της ιστοσελίδας ή των εφαρμογών, μοιράζεστε πληροφορίες με τον πάροχό σας κοινωνικών μέσων (όπως το Facebook) και οι πληροφορίες που μοιράζεστε θα διέπονται από τις δικές τους πολιτικές ιδιωτικού απορρήτου (συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας πρόσβασης σε τέτοιες πληροφορίες μέσω του παρόχου κοινωνικών μέσων). Ενδέχεται να μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου για αυτούς τους παρόχους κοινωνικών μέσων. Ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου του σχετικού παρόχου κοινωνικών μέσων για περαιτέρω πληροφορίες.

Τα κοινωνικά δίκτυα τρίτων μερών που παρέχουν διαδραστικές δραστηριότητες, προσθήκες ή λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. για να σας επιτρέψουν να συνδεθείτε στο Facebook ή στο Google για να βρουν φίλους που θα προσθέσουν ως συνδέσεις ή για "Like” σε μια σελίδα) ενδέχεται να χρησιμοποιούν cookies ή άλλες μεθόδους (π.χ. web beacons) για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τη χρήση του ιστοτόπου και των εφαρμογών μας. Η χρήση αυτών των πληροφοριών από τρίτους εξαρτάται από την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων που είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο του κοινωνικού δικτύου, κάτι που σας παροτρύνουμε να εξετάσετε προσεκτικά. Τέτοια τρίτα μέρη μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα cookies ή άλλες μεθόδους παρακολούθησης για δικούς τους σκοπούς, συσχετίζοντας πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας με οποιαδήποτε προσωπική σας πληροφορία που μπορεί να έχουν. Ενδέχεται επίσης να λάβουμε πληροφορίες αναλυτικών στοιχείων από κοινωνικά δίκτυα που θα μας βοηθήσουν να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα του περιεχομένου και των διαφημίσεών μας στα κοινωνικά δίκτυα (π.χ. εμφανίσεις και κλικ).

4. Περίοδος διατήρησης των δεδομένων.

Θα διατηρήσουμε τα δεδομένα που οι χρήστες παρέχουν για όσο διάστημα χρησιμοποιείτε τους ιστότοπούς μας ή / και τις εφαρμογές μας και για εύλογο χρονικό διάστημα στη συνέχεια, ώστε να εκπληρώσουμε τους προαναφερθέντες σκοπούς ή να τηρήσουμε τους ισχύοντες νόμους ή συμφωνίες περιορισμού ή όρους της παρούσας Πολιτικής.Θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα για διάστημα έως 12 μηνών και στη συνέχεια θα μπορούν να αποθηκεύονται σε μη αναγνωρίσιμη συνοπτική μορφή.

5. Ασφάλεια

Εφαρμόζουμε κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την εύλογη προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη και παράνομη πρόσβαση και επεξεργασία ή τυχαία απώλεια, καταστροφή, ζημία, κλοπή, χρήση ή αποκάλυψη.
Η ασφάλεια και η ασφάλεια των πληροφοριών σας εξαρτάται επίσης από εσάς. Στις περιπτώσεις που σας έχουμε δώσει ή που εσείς έχετε επιλέξει έναν κωδικό πρόσβασης για πρόσβαση στις υπηρεσίες μέσω του ιστότοπού μας ή / και των εφαρμογών μας, είστε υπεύθυνοι για την διατήρηση της εμπιστευτικότητας  αυτού του κωδικού πρόσβασης. Σας ζητάμε να μην μοιραστείτε τον κωδικό σας με κανέναν άλλο.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε όσο το δυνατόν πληρέστερα την ασφαλή χρήση του ιστοτόπου μας ή των εφαρμοφγών μας. (Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οποιαδήποτε επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι ασφαλής. Αυτός είναι ένας κίνδυνος εγγενής στη χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας αυτό όταν ζητάτε πληροφορίες ή στέλνετε φόρμες σε εμάς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σας συνιστούμε να μην συμπεριλαμβάνετε καθόλου εμπιστευτικές πληροφορίες (π.χ.  πληροφορίες πιστωτικής κάρτας) όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Για την δική σας προστασία οι απαντήσεις μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς εσάς  δεν θα περιλαμβάνουν καμία εμπιστευτική πληροφορία).

6. Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου

Για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, ενδέχεται να χρειαστούμε τροποποιήσεις στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου - π.χ. με την εφαρμογή νέων τεχνολογιών ή την εισαγωγή νέων χαρακτηριστικών και υπηρεσιών. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε, να αναθεωρήσουμε ή να συμπληρώσουμε αυτή την Πολιτική Απορρήτου ανά πάσα στιγμή. Σας συμβουλεύουμε επίσης να συμβουλεύεστε τακτικά την παρούσα Πολιτική Απορρήτου για τυχόν αλλαγές. Εάν συνεχίζετε να αποδέχεστε τις υπηρεσίες μας ή / και να χρησιμοποιείτε τις σχετικές εφαρμογές αφού έχουμε αναρτήσει τροποποιημένους Όρους, μας υποδηλώνετε ότι συμφωνείτε να δεσμευτείτε από τους τροποποιημένους Όρους. Αν δεν συμφωνείτε να δεσμευτείτε με τους τροποποιημένους Όρους, τότε δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας ή τις εφαρμογές μας μετά από τέτοιες τροποποιήσεις.

 7. Δικαιοδοσία

Συμφωνείται ρητά ότι τα Δικαστήρια των Αθηνών στην Ελλάδα, εφαρμόζοντας τους ελληνικούς νόμους, θα είναι αποκλειστικά αρμόδια για την επίλυση κάθε διαφοράς, αξίωσης, ερμηνείας ή διαμάχης που προκύπτει από ή σχετίζεται με τους Όρους της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου.

 8. Τα δικαιώματά σας

Σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους, έχετε δικαίωμα σε πληροφόρηση, πρόσβαση, διόρθωση, παρεμπόδιση ή / και αίτηση διαγραφής και αντίρρηση στην επεξεργασία, να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, χωρίς να επηρεάσετε τη νομιμότητα της επεξεργασίας βάσει συναίνεσης πριν την απόσυρσή της, καταγγελίας στην εποπτική αρχή (Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) και στη φορητότητα των δεδομένων, σε σχέση με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το απόρρητό σας κατά τη χρήση των ιστοτόπων ή / και των υπηρεσιών μας ή / και των Εφαρμογών μας ή σε περίπτωση που θέλετε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση  privacy@electrahotels.gr.

9. Οι συναινέσεις σας

Με την αποδοχή αυτής της Πολιτικής Απορρήτου χορηγείτε τη ρητή συγκατάθεσή σας και αποδέχεστε την επεξεργασία και τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και τις υπηρεσίες μας, όπως ορίζεται παραπάνω και για τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.