Μέγας Αλέξανδρος
Θεσσαλονίκη
29
JUL
30
JUL

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Πλατεία Αριστοτέλους 9, 54624 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας: Τηλ: (+30) 2310 294 040
infoskg@electrahotels.gr

ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ

Από το αεροδρόμιο "Μακεδονία"

Το Electra Palace Thessaloniki βρίσκεται στην πλατεία Αριστοτέλους, ακριβώς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κοντά στα σημαντικότερα μνημεία και αξιοθέατα της πόλης: Λευκός Πύργος: 0.3 χιλ. Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: 0.8 χιλ. Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού: 0.9 χιλ. Διεθνής Έκθεση και Συνεδριακό Κέντρο HELEXPO: 0.8 χιλ. Λαδάδικα: 0.3 χιλ. Αγορά Μοδιάνο: 0.2 χιλ. Αψίδα του Γαλέριου – Καμάρα: 0.6 χιλ. Ροτόντα: 0.6 χιλ. Παλιά πόλη και Τείχη: 1.5 χιλ. Εκκλησία της Αγίας Σοφίας: 0.3 χιλ.

Λεωφορείο: Επιβιβαστείτε στο λεωφορείο της γραμμής 78 προς το κέντρο της πόλης. Η διαδρομή διαρκεί περίπου 45 λεπτά.
Ταξί: Έξω από το αεροδρόμιο υπάρχει σταθμός ταξί. Το κόστος μέχρι το κέντρο της πόλης είναι περίπου 20 ευρώ, ανάλογα με την κίνηση.

Από τον σταθμό λεωφορείων ΚΤΕΛ και τον σιδηροδρομικό σταθμό

Ο σταθμός λεωφορείων (ΚΤΕΛ) και ο σιδηροδρομικός σταθμός βρίσκονται σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους, αλλά και κοντά από το Electra Palace Thessaloniki.

Λεωφορείο: Επιβιβαστείτε στη γραμμή 3 από τον σιδηροδρομικό σταθμό ή στη γραμμή 12 από τον σταθμό ΚΤΕΛ, κατεβείτε στην πλατεία Αριστοτέλους (η διαδρομή διαρκεί περίπου 15 λεπτά).
Ταξί: Θα βρείτε πολλά ταξί έξω από τον σταθμό ΚΤΕΛ και τον σιδηροδρομικό σταθμό. Η διαδρομή προς το ξενοδοχείο διαρκεί περίπου 10 λεπτά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Electra Palace Thessaloniki

Spoil Yourself