Καλώς ήρθατε στον κόσμο της εξαιρετικής φιλοξενίας και των αξέχαστων εμπειριών

main photo concierge


Στα Electra Hotels & Resorts, πιστεύουμε ότι κάθε στιγμή του ταξιδιού σας πρέπει να είναι εξαιρετική. Γι’ αυτό το λόγο έχουμε δημιουργήσει την υπηρεσία concierge για να είναι ο έμπιστος σύντροφός σας, τόσο επιτόπου όσο και διαδικτυακά, αφιερωμένος στην επιμέλεια στιγμών που θα σας μείνουν αξέχαστες και μετά την επίσκεψή σας.

Φανταστείτε τον εαυτό σας να απολαμβάνει τα καλύτερα κρασιά, να απολαμβάνει εξαιρετικές γευστικές εμπειρίες και να περιποιείται με αναζωογονητικές θεραπείες σπα. Με την επιμελημένη από ειδικούς επιλογή δραστηριοτήτων, από επισκέψεις σε ιστορικούς τόπους μέχρι πολιτιστικές εκδρομές, κάθε πτυχή του ταξιδιού σας έχει σχεδιαστεί για να σας βυθίσει στον πλούτο του προορισμού σας.

Το Electra Concierge είναι κάτι περισσότερο από μια απλή υπηρεσία – έχοντας βιώσει οι ίδιοι τις προτάσεις, οι θυρωροί μας είναι παθιασμένοι αφηγητές ιστοριών, πρόθυμοι να αποκαλύψουν τα κρυμμένα διαμάντια και τα τοπικά μυστικά που κάνουν κάθε προορισμό μοναδικό. Είτε εξερευνάτε τους γειτονικούς δρόμους σε ένα από τα ξενοδοχεία της πόλης μας είτε χαλαρώνετε σε μια παρθένα παραλία σε ένα από τα νησιωτικά μας θέρετρα, οι αφοσιωμένοι concierges μας είναι πάντα στη διάθεσή σας, έτοιμοι να κάνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα και να γίνουν οι οδηγοί σας, ενώ ξεκλειδώνετε νέους προορισμούς.

Όπου κάθε εμπειρία είναι φτιαγμένη με προσοχή και κάθε στιγμή αντανακλά την Αγνή Ελληνική Φιλοξενία.

Καλώς ήρθατε στο Electra Concierge

Επιλέξτε το ξενοδοχείο σας και εξερευνήστε τις επιλεγμένες εμπειρίες και υπηρεσίες μας.

_electra_metropolis_athens_external_resized
Electra Metropolis Athens
9K6A1847_ok _50%
Electra Palace Athens
_img_5454_ok custom_resized
Electra Hotel Athens
9K6A4320_ok-1 (2500px)
Electra Palace Thessaloniki
DJI_0753-Edit-Edit
Electra Palace Rhodes
Electra_Kefalonia_Hotel_Entrance_Details_Fountain (1)
Electra Kefalonia Hotel and Spa
1/6
Δεν ξέρετε τί να διαλέξετε;
Ένα μέλος της ομάδας μας είναι πάντα διαθέσιμο για να σας βοηθήσει με τις διαθέσιμες επιλογές
Καλέστε μας (+30) 210 33 70 100
Email
Συνομιλία στο Facebook