Υποστήριξη της Τέχνης και του Πολιτισμού

Καλώς ήρθατε στα Electra Hotels & Resorts, όπου η πλούσια κληρονομιά της Ελλάδας συνδέεται με τον κόσμο της τέχνης και του πολιτισμού.

ELECTRA_METROPOLIS_ART_PIECE_FASSIANOS
Electra Hotels & Resorts

H διαρκής μας σχέση με την Ιστορία, τον Πολιτισμό και τις Τέχνες

Ως ελληνικός ξενοδοχειακός όμιλος, αισθανόμαστε μεγάλη υπερηφάνεια για τη βαθιά σχέση μας με την ιστορία και τις τέχνες και σας προσκαλούμε να ξεκινήσετε ένα ταξίδι που γεφυρώνει τη διαχρονικότητα του παρελθόντος μας με τον σύγχρονο κόσμο.

Στα Electra Hotels & Resorts, η υποστήριξη προς τις τέχνες και τον πολιτισμό αποτελεί τη δέσμευσή μας για τη διατήρηση της άσβεστης δημιουργικής φλόγας της Ελλάδας. Πιστεύουμε ότι ένας ακμάζων πολιτισμός αποτελεί γέφυρα μεταξύ της ανεκτίμητης ιστορίας και των σύγχρονων πολιτιστικών και κοινωνικών επιταγών.

Φιλοξενούμε πολιτιστικές εκδηλώσεις, εργαστήρια και εκθέσεις, που επιτρέπουν στους επισκέπτες μας να αλληλοεπιδρούν με την καλλιτεχνική και πολιτιστική σκηνή της Ελλάδας με ουσιαστικό τρόπο. Είτε πρόκειται για μια ξενάγηση στα ιστορικά μνημεία της πόλης, είτε για μια βραδιά κλασικής μουσικής, επιδιώκουμε να καταστήσουμε κάθε εμπειρία μια γιορτή της πλούσιας κληρονομιάς της Ελλάδας.

Κάθε φορά που επιλέγετε τα Electra Hotels & Resorts, γίνεστε μάρτυρας του αρμονικού συνδυασμού της ιστορίας, του πολιτισμού και της τέχνης.

Καλώς ήλθατε στα Electra Hotels & Resorts. Καλώς ήλθατε στο διαχρονικό φως της Ελλάδας.

 

Σημαντική σημείωση:

Η σύμβουλος Τέχνης (Art Consultant) για τη διακόσμηση των ξενοδοχείων Electra Palace Thessaloniki και Metropolis Athens  ήταν η ιστορικός τέχνης και επιμελήτρια εκθέσεων και καλλιτεχνικών εκδόσεων Ελισάβετ Πλέσσα.

ΤΕΧΝΕΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Electra Metropolis

Το Electra Metropolis Athens συνδυάζει την τέχνη, τον πολιτισμό και τη διαχρονική κομψότητα
ΤΕΧΝΕΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Electra Palace Thessaloniki

Εξερευνήστε τον συνδυασμό της τέχνης και του πολιτιστικού πλούτου στο Electra Palace Thessaloniki
Not sure what to choose?
A member of our team is always there for you to help you find the available options
Call us (+30) 210 33 70 100
Email
Facebook chat