Πολυκαταστήματα Αttica

Το attica είναι ο κορυφαίος προορισμός μόδας και ομορφιάς στην Ελλάδα, ένα one-stop-shop για επώνυμες επωνυμίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η συνεργασία μας με τα πολυκαταστήματα attica θα σας δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψετε έναν κόσμο γεμάτο από τα αγαπημένα σας brands μόδας και ομορφιάς!

Attica_Shop

Μπείτε σε έναν καταπληκτικό κόσμο αποκλειστικών προνομίων.

Προνόμια μελών attica:

  • Κουπόνι έκπτωσης 10%.
  • Προσωπικές αγορές σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους -VIP δωμάτια
  • Δωρεάν αποστολή στο ξενοδοχείο εντός 24 ωρών
  • Δωρεάν επεξεργασία ρούχων εντός 24 ωρών

Προσωπικές αγορές : Χαλαρώστε στην άνεση του ιδιωτικού μας εμπορικού δωματίου και αφήστε τον σύμβουλο μόδας μας να αναζητήσει ό,τι ταιριάζει στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας! Για να κλείσετε το ραντεβού σας καλέστε στο +30 211 1802825

Δωρεάν αποστολή : Απολαύστε τις αγορές σας και συνεχίστε να περπατάτε άνετα στην πόλη. Μπορούμε να παραδώσουμε όλες τις αγορές σας από την Αττική στο ξενοδοχείο εντός 24 ωρών!

Δωρεάν αλλαγές : Δεν ταιριάζει πολύ; Μην ανησυχείτε, απλώς ρωτήστε για την υπηρεσία αλλαγών του attica και θα το φροντίσουμε εντός 24 ωρών!

Απολαύστε αυτά τα αποκλειστικά προνόμια, επισκεφθείτε το ttica City Link στο κέντρο της Αθήνας, το attica στο Golden Hall , το attica στο The Mall Athens , το attica στην Τσιμισκή και το Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη!

Σημειώσεις : Το εκπτωτικό κουπόνι Electra Rewards πρέπει να εμφανιστεί πριν από τη συναλλαγή για να αποκτηθούν τα οφέλη.

mannequin-g3b6350b24_1920
Not sure what to choose?
A member of our team is always there for you to help you find the available options
Call us (+30) 210 33 70 100
Email
Facebook chat