Υγεία & Ευεξία

Η πολύχρονη εμπειρία και φιλοσοφία μας, μας έχουν κάνει να πιστεύουμε πως μια διαμονή μπορεί να χαραχτεί στη μνήμη του επισκέπτη, όταν είναι κάτι περισσότερο από μια απλή διαμονή.


Εξωτερική πισίνα

Η απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης περιμένει τους επισκέπτες στην ανοιχτή πισίνα του 10ου ορόφου. Μια από τις ωραιότερες εμπειρίες που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης του ξενοδοχείου είναι μια βουτιά στην ιδιαίτερη πισίνα με το γυαλί να κυριαρχεί καθώς εισέρχεσαι στο δέκατο όροφο του, προσφέροντας μαγευτική θέα στο Λυκαβηττό και την Ακρόπολη.

  • Ώρες λειτουργίας: 11:00-19:00
  • Καιρού επιτρέποντος

electra_metropolis_athens_pool_lifestyle_girl_resized (1) (1)

Κέντρο Spa & Ευεξίας

Χαρίστε στον ευατό σας αυτό που του αξίζει

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΑ

Στο ειδικά διαμορφωμένο κέντρο ευεξίας μας, θα σας καλωσορίσει η εξειδικευμένη ομάδα της Aegeo Spas. Έχοντας αποσπάσει σημαντικά βραβεία σχεδιάζοντας εμπειρίες ευεξίας και προϊόντα ομορφιάς που έχουν ως στόχο να αφυπνίσουν τις αισθήσεις σας, να ενισχύσουν την ενέργειά σας και να αναζωογονήσουν το σώμα και το πνεύμα σας μέσω μιας 360° προσέγγιση.

Αφήστε στην άκρη για λίγο τη λίστα με τις υποχρεώσεις σας, χαλαρώστε, κλείστε τα μάτια και απολαύστε τις signature θεραπείες, που έχουν δημιουργηθεί με έμπνευση την αρχαία ελληνική ιστορία και κρύβουν μέσα τους λίγο από τον φυσικό πλούτο της Ελλάδας.

Είναι ευρέως γνωστό, πως το νερό είναι ευεργετικό για το σώμα και την ψυχολογία μας, ειδικά όταν η επαφή μας με αυτό συνδυάζει άσκηση. Αν επισκεφθείτε το ξενοδοχείο μας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, σαν ένοικος του ξενοδοχείου, θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε στην εξωτερική πισίνα που βρίσκεται στο rooftop του ξενοδοχείου μας και να θαυμάσετε τη μαγευτική θέα στην Ακρόπολη. Αν πάλι, επισκέπτεστε το ξενοδοχείο μας χειμώνα, μπορείτε να απολαύσετε το jacuzzi και την εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα μας. Στις εγκαταστάσεις μας, μπορείτε να βρείτε sauna, steam room και γυμναστήριο με τον απαραίτητο εξοπλισμό, για να ολοκληρώσετε με άνεση την προπόνησή σας.

Ώρες λειτουργίας spa: 11:00 – 20:00 κατόπιν ραντεβού

Ώρες λειτουργίας της εσωτερικής πισίνας: 11:00 – 20:00 κατόπιν ραντεβού

_electra_metropolis_athens_pool_underwater_girl_resized

Οι επισκέπτες μας μπορούν να παραμείνουν σε φόρμα όχι μόνον χρησιμοποιώντας τις εξαιρετικές υπηρεσίες Spa και το Γυμναστήριο αλλά επίσης επιλέγοντας μία μοναδική εμπειρία στη φύση. Αναζωογονήστε το σώμα κα το πνεύμα σας με μία συνδρία Yoga στον Εθνικό Κήπο ή απολαμβάνοντας μαγευτικά ηλιοβασιλέματα στην παραλία. Παρακαλώ απευθυνθείτε στην υποδοχή του ξενοδοχείου για περισσότερες πληροφορίες.

Γενικές πληροφορίες

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου και της εσωτερικής πισίνας κατόπιν αιτήματος και ραντεβού.

_electra_metropolis_athens_spa_massage_resized
_electra_metropolis_athens_pool_lifestyle_sunbeds_resized
Not sure what to choose?
A member of our team is always there for you to help you find the available options
Call us (+30) 214 1006 200
Email
Facebook chat