Αθήνα

Περιποιηθείτε, με τον τρόπο Electra!

Get pampered at Electra hotels

Στα ξενοδοχεία Electra, αισθανόμαστε χαρά όταν εσείς, οι εκλεκτοί επισκέπτες μας, νιώθετε περιποιημένοι, περιποιημένοι και ακόμη και κακομαθημένοι. Είτε είστε μαζί μας για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους, αναγνωρίζουμε ότι ο χρόνος σας εδώ είναι ιερός και ανεκτίμητος. Επομένως, μας αρέσει να σας προσφέρουμε απολαυστικές εμπειρίες που θα μείνουν στο μυαλό σας και θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας σήμερα. Είναι ο τρόπος μας να σας τιμήσουμε πίσω, αφού είστε εσείς που μας τίμησε πρώτοι επιλέγοντας τα Electra Hotels για να φιλοξενήσουν τη διαμονή σας. Και γι’ αυτό το λόγο, στόχος μας είναι να σας κάνουμε να νιώσετε απολύτως εκπληκτικά. Να πώς θα σας περιποιηθούμε, με τον τρόπο Electra!

Οι εξαιρετικές γαστρονομικές μας εμπειρίες

Δείπνο στον τελευταίο όροφο με θέα στην Ακρόπολη στο Electra Hotel Athens

Χαρίστε στον εαυτό σας έναν ολόκληρο κόσμο εμπνευσμένης γαστρονομίας στο Electra , δοκιμάζοντας τις διάφορες κουζίνες στα πολυτελή ξενοδοχεία μας που στοχεύουν στη γαστρονομική αυθεντικότητα, την επιλογή, τη δημιουργικότητα και τη συνολική φινέτσα στη γεύση. Αγοράζοντας μόνο τα καλύτερα και πιο φρέσκα υλικά, οι γαστρονομικές εμπειρίες που περιμένουν τους καλοφαγάδες στα ξενοδοχεία Electra είναι γευστικές συμφωνίες που σας ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Συνδυάζοντας δελεαστικές γεύσεις με επικές τοποθεσίες, τα ξενοδοχεία μας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη διαθέτουν εντυπωσιακά εστιατόρια Roof Garden με απίστευτη θέα στο αστικό τοπίο. Αφιερωμένα στο να δίνουμε στους επισκέπτες μας μια καλή γεύση από τη διάσημη ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, τα περισσότερα από τα εστιατόριά μας μοιράζονται αυτή τη γαστρονομική ταυτότητα αλλά με μια εμπνευσμένη δημιουργική ανατροπή, ένα πρότυπο της οποίας είναι η Electra Kefalonia. Όσον αφορά την ποικιλομορφία των γεύσεων σε όλη την ομάδα, θα βρείτε επίσης ιταλικά, ασιατικά, εστιατόρια Street & Comfort, καθώς και ένα εστιατόριο ανοιχτής κουζίνας Cuisines of the World, το τελευταίο στο Electra Palace Rhodes.

Οι πισίνες της πόλης μας με εκπληκτική θέα

Απολαύστε τον εαυτό σας βιώνοντας από πρώτο χέρι την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα που προσφέρουν οι αναζωογονητικές εξωτερικές πισίνες και η εκπληκτική τους θέα. Σε πολλά από τα ξενοδοχεία μας, θα διαπιστώσετε ότι οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν μερικές πραγματικά υπέροχες εξωτερικές πισίνες που θυμίζουν μια όαση δροσιάς, ένα χαρακτηριστικό ιδιαίτερα γνωστό για τα κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης ειδικά.

Η εκπληκτική πισίνα στον τελευταίο όροφο με θέα στην Ακρόπολη στο Electra Palace Athens

Κατά τη διάρκεια της ημέρας καλείστε να απολαύσετε εναλλάξ τον ήλιο και να δροσιστείτε, ενώ τα βράδια μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας ποτό κάτω από το φως του φεγγαριού. Και στις δύο περιπτώσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε την εκπληκτική θέα που είναι σκορπισμένη μπροστά σας. Οι πισίνες μας στον τελευταίο όροφο έχουν εκπληκτική θέα, όπως οι πισίνες του τελευταίου ορόφου με θέα στην Ακρόπολη των Electra Metropolis Athens και Electra Palace Athens, και η πισίνα του 7ου ορόφου του Electra Palace Thessaloniki προσφέρει ένα πιο απομονωμένο περιβάλλον που αγκαλιάζεται από μαγευτική αστική θέα.

Η πισίνα στον τελευταίο όροφο με θέα στην Ακρόπολη στο Electra Metropolis Athens
Πισίνα στον τελευταίο όροφο με θέα στην πόλη και τη θάλασσα στο Electra Palace Thessaloniki

Οι χαλαρωτικές συνεδρίες σπα μας

Απολαύστε τον εαυτό σας μπαίνοντας στα σπα Electra και προετοιμαστείτε για ένα ταξίδι προσωπικής ευεξίας που ξεκινά από μέσα. Λειτουργεί από την Aegeo Spas, η ευεξία στο Electra σημαίνει ότι σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε μια σειρά από χαλαρωτικές συνεδρίες σπα που προάγουν την «ευεξία» (ευεξία), που πραγματοποιούνται με θρεπτικά, επώνυμα προϊόντα που περιέχουν όλη τη φυσική αφθονία της Ελλάδας. Στα σπα μας, μπορείτε να παραδοθείτε στα θεραπευτικά οφέλη του νερού κάνοντας μούσκεμα στις πισίνες, τα τζακούζι και τις σάουνες μας. Μπορείτε επίσης να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με τις ειδικά σχεδιασμένες θεραπείες ευεξίας και σπα που στοχεύουν στη χαλάρωση και την αναζωογόνηση σας, βοηθώντας σας να νιώσετε πιο συνδεδεμένοι με τον εαυτό σας και να αναζωπυρώσετε την εσωτερική σας αρμονία. Αν θέλετε περιποίηση από τα πόδια μέχρι τα νύχια, μπορείτε να ολοκληρώσετε την χαλαρωτική συνεδρία σας στο σπα με μια περιποίηση ομορφιάς όπως ένα μανι ή πεντικιούρ, που θα τονώσει επίσης τη διάθεσή σας.

Η χαλαρωτική εσωτερική πισίνα υδρομασάζ στο Electra Kefalonia

Οι δικοί μας άνθρωποι, πάντα δίπλα σας

Νιώστε πόσο ικανοποιητικό είναι να είστε απόλυτα ξέγνοιαστοι, γνωρίζοντας ότι υπάρχει μια ομάδα φιλικών, έμπειρων επαγγελματιών πάντα δίπλα σας για να σας βοηθήσουν με κάθε δυνατό τρόπο. Η διαμονή σε οποιοδήποτε από τα ξενοδοχεία Electra σημαίνει ότι εξασφαλίζετε προσεγμένη αλλά διακριτική εξυπηρέτηση, όπου όλοι οι άνθρωποι μας μοιράζονται μια έντονη προθυμία να ανταποκριθούν στα αιτήματά σας και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας, με στόχο να ζήσετε την πιο ομαλή και αξέχαστη διαμονή ποτέ. Ό,τι κι αν πιστεύετε ότι θα σας κάνει να νιώσετε περισσότερο σαν στο σπίτι σας, πιο άνετα ή πιο ενθουσιασμένοι για το χρόνο σας μαζί μας, θέλουμε να το ακούσουμε. Μη διστάσετε λοιπόν να μας το πείτε, καθώς είμαστε πάντα εδώ για εσάς.

Τα προνόμιά μας στο Electra Rewards

Η νοοτροπία μας είναι να σας κρατάμε κοντά και να σας ευχαριστούμε. Για αυτόν τον λόγο, αναπτύξαμε το πρόγραμμα Electra Rewards που τιμά την αφοσίωσή σας παρέχοντάς σας αποκλειστική πρόσβαση σε μια σειρά από εκπτώσεις και προστιθέμενες αξίες που σας περιποιούνται ακόμη περισσότερο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να γίνετε μέλος της ευρύτερης οικογένειάς μας και να αρχίσετε να αισθάνεστε περιποιημένοι ακόμη και πριν από την επόμενη διαμονή σας μαζί μας.

Not sure what to choose?
A member of our team is always there for you to help you find the available options
Call us (+30) 210 33 70 100
Email
Facebook chat