Τα νέα μας

Το Ανακαινισμένο Electra Palace Θεσσαλονίκης ανοίγει ξανά στις 17 Ιουλίου

04 - r615 (1)
Τα δωμάτια κυριαρχούνται από φυσικά χρώματα, ενώ ελκυστικά γαλλικά παράθυρα πλημμυρίζουν το χώρο με το έντονο φως του Βορρά, προσφέροντας μία εξαιρετική θέα στη θάλασσα.

Ο Όμιλος Electra Hotels & Resorts είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επαναλειτουργία του Electra Palace Thessaloniki. Το ιστορικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, που δεσπόζει στον ορίζοντα της πλ. Αριστοτέλους. από το 1972 και αποτελεί διαχρονικό ορόσημο της πόλης, ανοίγει ξανά τις πύλες της την Παρασκευή 17 Ιουλίου . Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε ξανά επισκέπτες από όλο τον κόσμο και, φυσικά, τους Θεσσαλονικείς.

Το εμβληματικό ξενοδοχείο έκλεισε στις 23 Ιανουαρίου 2020 για να υποβληθεί σε πλήρη ανακαίνιση και είναι πλέον έτοιμο να ξανανοίξει τις πύλες του στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ανανεωμένο, αναβαθμισμένο και πλήρως λειτουργικό σε χρόνο ρεκόρ αυτή την πρωτόγνωρη περίοδο. Η πλήρης ανακαίνιση του κτιρίου ήταν μια απαιτητική διαδικασία, από τεχνική και αρχιτεκτονική άποψη. Χάρη στην εκτεταμένη εμπειρία της κατασκευαστικής εταιρείας «Ergonomia», δεκάδες τεχνικοί και εξειδικευμένοι επαγγελματίες εργάστηκαν εντατικά υπό την αρχιτεκτονική επίβλεψη της Μόρφως Παπανικολάου και της Ολίβιας Σίσκου, για ένα υποδειγματικό αποτέλεσμα.

Και τα 138 μοντέρνα δωμάτια και σουίτες, κοινόχρηστοι χώροι, αίθουσες συσκέψεων, εστιατόρια και καφέ στο roof garden, καθώς και το λόμπι του ξενοδοχείου, σχεδιάστηκαν και ανακατασκευάστηκαν από την αρχή, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ικανοποιήσει πλήρως και τις πιο απαιτητικές προσδοκίες των επισκεπτών. .

Επιπλέον, το ElectraPalaceThessaloniki συμμορφώθηκε πλήρως με όλες τις οδηγίες και τους κανονισμούς ως απάντηση στην πανδημία Covid-19, τηρώντας τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας για την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού του.

Πισίνα στον τελευταίο όροφο
Orizontes Roof Garden Restaurant

Η οικογένεια Electra Palace προσκαλεί Έλληνες, ξένους επισκέπτες και τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, να ανακαλύψουν τους νέους χώρους του ξενοδοχείου, να απολαύσουν μια ανανεωμένη γαστρονομική εμπειρία, να χαλαρώσουν στο roof garden μας απορροφώντας τη θέα του Θερμαϊκού Κόλπου και, κυρίως, να ζήστε τη μοναδική φιλοξενία που υποσχόμαστε να σας προσφέρουμε.

Ο κ. Γιάννης Ρέτσος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Electra Hotels & Resorts και Πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Τουρισμού (ΣΕΤΕ), έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το Electra Palace Thessaloniki είναι ένα εμβληματικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, υψηλής αρχιτεκτονικής αξίας, συνώνυμο της εξωστρέφειας και του σύγχρονου. ιστορία της πόλης. Η πλήρης ανακαίνισή του σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην οποία μπαίνουν τόσο το ξενοδοχείο όσο και η Θεσσαλονίκη. Είναι μια εποχή που το άνοιγμα σε νέες αγορές και η αναμόρφωση του τουριστικού προϊόντος της πόλης θα συνδυαστούν με την ολοκλήρωση έργων μεγάλης κλίμακας, όπως η αναβάθμιση του αεροδρομίου «Μακεδονία». Πιστεύουμε ότι η πρωτοφανής κρίση που αντιμετωπίζουμε όλοι λόγω της πανδημίας Covid-19, δημιουργεί νέες ανάγκες και απαιτήσεις και θα οδηγήσει σε αλλαγές, ωστόσο η θετική προοπτική για τον τουρισμό παγκοσμίως δεν θα αλλάξει στο εγγύς μέλλον. Νιώθουμε περήφανοι που καταφέραμε, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, μέσα από μια περίοδο lockdown και ακραίων συνθηκών, να φέρουμε πίσω στην πόλη της Θεσσαλονίκης ένα πραγματικό στολίδι. Προσκαλούμε Έλληνες και ξένους επισκέπτες και φυσικά τους Θεσσαλονικείς να ζήσουν τη φιλοξενία της από πρώτο χέρι, απολαμβάνοντας τη διαμονή και τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί μας».

Not sure what to choose?
A member of our team is always there for you to help you find the available options
Call us (+30) 210 33 70 100
Email
Facebook chat