Τα νέα μας

Ενημερώσεις για τον COVID-19

hands-1947915_1920

Σύμφωνα με την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να αναστείλει τη λειτουργία όλων των τουριστικών καταλυμάτων έως τις 31 Μαΐου 2020, διακόπτουμε προσωρινά τις δραστηριότητές μας σε όλα τα ακίνητα της Electra για πρώτη φορά μετά από 55 χρόνια.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότερες σκέψεις μας στους ανθρώπους που έχουν πληγεί από αυτό το ατυχές γεγονός και τη βαθύτατη εκτίμηση μας στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και στις τοπικές κοινωνίες που μάχονται κατά του ιού.

Σας παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι παρακολουθούμε με εγρήγορση την κατάσταση του COVID-19 όλο το εικοσιτετράωρο. Για ενημερωμένες πληροφορίες και περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο Discover Greece αναλυτικές πληροφορίες

Σε αυτό το κλίμα, γνωρίζουμε ότι τα ταξίδια μπορεί να μην είναι η πρώτη σας σκέψη, αλλά θέλουμε να γνωρίζετε ότι η ασφάλεια των επισκεπτών και των συνεργατών μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη σας στο Electra Hotels & Resorts καθώς σχεδιάζετε για μελλοντικά ταξίδια. Ακολουθεί μια ενημέρωση σχετικά με το τι κάνουμε, έχοντας στο μυαλό μας την ασφάλειά σας.

Πολιτική ακύρωσης και ευελιξία κρατήσεων

Δεδομένης της ευελιξίας που χρειάζονται οι πελάτες και οι πελάτες μας αυτή τη στιγμή, έχουμε εφαρμόσει τις ακόλουθες πολιτικές :

Υπάρχουσες κρατήσεις

 • Έχουμε τροποποιήσει τη ΒΑΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ από 48 ώρες σε 24 ώρες δωρεάν ακύρωση ΜΕΧΡΙ το τέλος του 2020.
 • Για ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΣ υφιστάμενες κρατήσεις έως 30 Σεπτεμβρίου 2020 (συμπεριλαμβανομένης) και σύμφωνα με το ελληνικό κράτος αντί να παρατείνετε την άμεση επιστροφή χρημάτων θα λάβετε πιστωτικό κουπόνι με ισχύ 18 μηνών.

Ειδική παρατήρηση

Σε περίπτωση που λείπουν πληροφορίες Ή εάν επιθυμείτε να προγραμματίσετε εκ νέου το ταξίδι σας, επικοινωνήστε με την ομάδα κρατήσεων ή την ομάδα κρατήσεων για βοήθεια στις ακόλουθες διευθύνσεις email:

Electra Palace: reservationsep@electrahotels.gr

Ηλέκτρα: reservationseh@electrahotels.gr

Electra Metropolis: reservationsem@electrahotels.gr

Electra Palace Θεσσαλονίκη: reservationsskg@electrahotels.gr

 • Νέες κρατήσεις

Οποιεσδήποτε καλύτερες ευέλικτες κρατήσεις πραγματοποιείτε μέσω του ιστότοπού μας και μέχρι το τέλος του 2020, μπορούν να αλλάξουν ή να ακυρωθούν χωρίς χρέωση έως τις 9 π.μ. την ημέρα της προγραμματισμένης άφιξης.

Επιπλέον, έχει δημιουργηθεί μια νέα Πολιτική ακύρωσης Semi-Flex, ώστε να έχετε όλες τις επιλογές που μπορεί να χρειαστείτε.

Ταξιδιωτικοί Πράκτορες, Διαδικτυακοί Ταξιδιωτικοί Πράκτορες, Tour Operators

Για κρατήσεις με μη επιστρέψιμη τιμή μέσω ταξιδιωτικού πράκτορα ή ηλεκτρονικής πλατφόρμας κρατήσεων (π.χ. Booking.com, Expedia) επικοινωνήστε απευθείας μαζί τους – έχουμε ενημερώσει αυτές τις εταιρείες για την πολιτική ακύρωσης και θα πρέπει να ανατρέξετε στους όρους και τις προϋποθέσεις τους.

Κρατήσεις για Ομάδες & Συναντήσεις Θα συνεργαστούμε με τους πελάτες για να διαχειριστούμε οποιεσδήποτε αλλαγές απαιτούνται στις ομαδικές κρατήσεις και τις συνεδριάσεις κατά περίπτωση. Τα ξενοδοχεία μας υποστηρίζουν ενεργά ομάδες και διοργανωτές συσκέψεων για την αντιμετώπιση των αναγκών κάθε ομάδας, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς ημερομηνιών εκδηλώσεων σε άλλη στιγμή, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτής της κράτησης. Επικοινωνήστε μαζί μας ( sales@electrahotels.gr )

Για τυχόν προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε σχετικά με την κράτησή σας ή εάν επιθυμείτε να επαναπρογραμματίσετε την κράτηση ή την εκδήλωσή σας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email ( sales@electrahotels.gr )

Υγεία και Ασφάλεια

Εργαζόμενοι & συνεργάτες

Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου είναι απαραίτητοι για ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα καθαρισμού. Ακολουθούν μερικοί τρόποι με τους οποίους τους υποστηρίζουμε:

 • Υγιεινή των χεριών Το σωστό και συχνό πλύσιμο των χεριών είναι ζωτικής σημασίας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης των ιών. Στις καθημερινές μας συναντήσεις, υπενθυμίζεται στις ομάδες μας ότι η καθαριότητα ξεκινά με αυτή την απλή πράξη. Είναι σημαντικό για την υγεία τους και των επισκεπτών μας.
 • Συνεχής εκπαίδευση Εκτός από την εκπαίδευση σχετικά με τα πρωτόκολλα καθαριότητας και υγιεινής, οι συνεργάτες του ξενοδοχείου ολοκληρώνουν επίσης ενισχυμένη εκπαίδευση ευαισθητοποίησης για τον COVID-19.
 • Πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο Οι εταιρικές ομάδες της Electra Hotels & Resorts βρίσκονται σε ετοιμότητα 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα για να υποστηρίξουν τα ξενοδοχεία και να συντονιστούν με τις τοπικές και περιφερειακές αρχές.

Προϊόντα Καθαρισμού και Πρωτόκολλα

Συνεργαζόμαστε με τους συνεργάτες και τους προμηθευτές μας για να διασφαλίσουμε ότι τα ξενοδοχεία μας μπορούν να χρησιμοποιούν προϊόντα που καταστρέφουν τους ιούς καθώς και τον προστατευτικό εξοπλισμό που χρειάζονται για τις δραστηριότητές τους. Τα ξενοδοχεία μας χρησιμοποιούν προϊόντα καθαρισμού και πρωτόκολλα που είναι αποτελεσματικά κατά των ιών, όπως:

 • Δημόσιοι Χώροι Τα ξενοδοχεία έχουν αυξήσει τη συχνότητα καθαρισμού και απολύμανσης σε δημόσιους χώρους, με έμφαση στον πάγκο στη ρεσεψιόν, στους ανελκυστήρες (και τα κουμπιά του ανελκυστήρα), τις χειρολαβές των θυρών, τα δημόσια μπάνια και τα κλειδιά των δωματίων.
 • Δωμάτια επισκεπτών Τα ξενοδοχεία χρησιμοποιούν πρωτόκολλα καθαρισμού και απολύμανσης για τον καθαρισμό των δωματίων μετά την αναχώρηση των επισκεπτών και πριν από την άφιξη του επόμενου επισκέπτη, με ιδιαίτερη προσοχή σε αντικείμενα υψηλής αφής.
 • Back of House Στους χώρους όπου εργάζονται οι συνεργάτες έχουμε αυξήσει τη συχνότητα του καθαρισμού και την εστίαση σε χώρους υψηλής επαφής όπως οι είσοδοι συνεργατών, τα αποδυτήρια, τα πλυντήρια και τα γραφεία προσωπικού.
 • Τρόφιμα & Ποτά Υψηλά πρότυπα ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων σύμφωνα με τις διαδικασίες HACCP

Μέλη Electra Rewards

Καθώς ο COVID-19 επηρεάζει τα ταξιδιωτικά σχέδια σε όλο τον κόσμο, πιστεύουμε ότι τα μέλη μας στο Electra Rewards αξίζουν να χρησιμοποιούν τους πόντους που έχουν αποκτήσει και δεν πρέπει να τιμωρούνται λόγω περιστάσεων εκτός ελέγχου. Σαν άποτέλεσμα:

 • Για όλα τα Loyalty Μέλη μας έχουμε αυξήσει το ποσοστό των εκπτώσεων στο 17 %
 • Αναστέλλουμε την πολιτική λήξης πόντων κατά 9 μήνες, από την 1η Μαρτίου 2020.
 • Μειώνουμε τα κριτήρια συνδρομής Gold και Silver που απαιτούνται φέτος κατά 30% ή περισσότερο
 • Επίσης, επεκτείναμε το καθεστώς Χρυσού και Ασημί των μελών μας έως τον Μάρτιο του 2022, για εκείνα που θα είχαν λήξει τον Μάρτιο του 2021.

Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα είμαστε εκεί για εσάς.

Μέχρι τότε όλοι μπορούμε να ονειρευόμαστε!

Μέχρι τότε #staysafe

Μήνυμα του Διευθύνοντος Συμβούλου μας, Γιάννη Ρέτσου

Ενημερώθηκε στις 12 Μαΐου 2020

Δεν ξέρετε τί να διαλέξετε;
Ένα μέλος της ομάδας μας είναι πάντα διαθέσιμο για να σας βοηθήσει με τις διαθέσιμες επιλογές
Καλέστε μας (+30) 210 33 70 100
Email
Συνομιλία στο Facebook