Υγεία & Ευεξία

Στο ξενοδοχείο Electra Hotel Athens γνωρίζουμε πώς να σας προσφέρουμε την εμπειρία διαμονής που αξίζετε. Στόχος μας, κάθε φορά και για κάθε επισκέπτη μας, να παρέχουμε το είδος της φιλοξενίας που διατηρείται αναλλοίωτη στη μνήμη με το πέρασμα του χρόνου.

SPA (2)

Αγαπάτε τη yoga; Αν σας αρέσει η Yoga τότε το να εξασκηθείτε στον Εθνικό Κήπο ή δίπλα στη θάλασσα θα σας ενθουσιάσει!

silky body experience

Πολυτέλεια, αυθεντικότητα, ποιότητα, ποικιλία υπηρεσιών, προσοχή στη λεπτομέρεια αποτελούν μόνο μερικά στοιχεία τα οποία μας χαρακτηρίζουν και μας έχουν διακρίνει ως έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για όσους αναζητούν ένα μέρος για να αναζωογονήσουν σώμα και πνεύμα.

Για να ζήσετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία αναζωογόνησης στο ξενοδοχείο μας, αρκεί να δοκιμάσετε ένα signature μασάζ ή μια θεραπεία ομορφιάς της επιλογής σας στην άνεση του δωματίου σας από την εξειδικευμένoυς επαγγελματίες της Aegeo Spas. Γνωστοί για τον επαγγελματισμό τους, αλλά και για την αγάπη τους για τον φυσικό πλούτο και την ιστορία της Ελλάδας, θα σας εμπνεύσουν, θα αφυπνίσουν τις αισθήσεις σας και θα ενισχύσουν το αίσθημα ευεξίας σας. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε μια εξατομικευμένη εμπειρία χαλάρωσης και ομορφιάς, που θα απομακρύνει το άγχος της καθημερινότητας και θα αναδείξει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

Υπηρεσίες Ομορφιάς & ΣΠΑ

cretan_herbs_massage (1) (1)
Relaxing cruise
Not sure what to choose?
A member of our team is always there for you to help you find the available options
Call us (+30) 210 337 8000
Email
Facebook chat
Trip Advisor badge