Σημεία Ενδιαφέροντος

Η πρόσβαση από το ξενοδοχείο στα σημαντικότερα αξιοθέατα στην Αθήνα είναι πολύ εύκολη, ενώ και τα σημεία αναχωρήσεων των κοντινών αποδράσεων βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την πλατεία Συντάγματος.

_electra_metropolis_athens_entrance_girl_luggage (2)_resized
_electra_metropolis_athens_mbar_cocktails (2)_resized
1/1

Αξιοθέατα: Η Ακρόπολη, το αιώνιο μνημείο της παγκόσμιας κληρονομιάς, δεσπόζει στον ιερό βράχο από τον 5ο αιώνα π.Χ. ορατή με ένα μοναδικό τρόπο από τη δυτική πλευρά του ξενοδοχείου, με την καθηλωτική της όψη που φωτισμένη μαγνητίζει το βλέμμα στο roof garden του δέκατου ορόφου. Επισκέψιμη σε δέκα λεπτά όπως και ο μοναδικός πεζόδρομος της Διονυσίου Αεροπαγίτου με το αρχαίο θέατρο του Ηρώδου του Αττικού. Η υπέροχη γειτονιά του Θησείου με το ναό του Ηφαίστου, τον πεζόδρομο με το αρχαιολογικό πάρκο και τη Ρωμαϊκή Αγορά, τις δύο εβραϊκές Συναγωγές της Αθήνας, τη γραφική γειτονιά των Πετραλώνων κάτω από το λόφο του Φιλοπάππου, την Πύλη του Ανδριανού, τον αρχαιολογικό χώρο του Ναού του Ολυμπίου Διός, το Παναθηναϊκό Στάδιο και τον Εθνικό Κήπο.

Η γειτονιά: Η περιοχή της Μητροπόλεως αποτελεί σήμερα την πιο ανερχόμενη γειτονιά της Αθήνας. Μερικά από τα καλύτερα bar της Αθήνας και resto άνοιξαν εκεί τελευταία διαμορφώνοντας το νέο γαστρονομικό χάρτη της πρωτεύουσας. Ιστορικά κτίρια ανακαινίζονται, ανασκευάζονται, φωτίζονται και επαναχρησιμοποιούνται για να αποτελέσουν τους πόλους του μέλλοντος του κέντρου της πόλης. Η περιοχή της Μητροπόλεως αποτελεί σήμερα την πιο ανερχόμενη γειτονιά της Αθήνας. Μερικά από τα καλύτερα bar της Αθήνας και resto άνοιξαν εκεί τελευταία διαμορφώνοντας το νέο γαστρονομικό χάρτη της πρωτεύουσας. Γειτονικές πλατείες που για χρόνια έμειναν σκοτεινές γίνονται σήμερα πόλοι έλξης νέων επιχειρηματικών σχεδίων. Νέα design spot κάνουν την εμφάνισή τους στις παρυφές των μεγάλων δρόμων υπογραμμίζοντας τη δημιουργική σκηνή της Αθήνας. Μια γειτονιά που είναι αυτή τη στιγμή το νούμερο ένα place to be.

bigstock-Athens-Greece-Night-Image-266916274-1 (1)

Τοποθεσία: Βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της Αθήνας και σε ένα από τα πιο ωραία μέρη στην Αθήνα μια ανάσα από την πλατεία Συντάγματος μια πλατεία που δεσπόζει εκεί με αυτό το όνομα από το 1843, καθώς πριν ήταν γνωστή ως πλατεία Ανακτόρων. Μια εμβληματική γειτονιά που αποτελούσε και αποτελεί την πεμπτουσία της αστικής ζωής της πόλης, με όλα τα σημαντικά σημεία αναφορά της να την περιτριγυρίζουν. Σε απόσταση βαδίσματος από τον Εθνικό Κήπο, τα ιστορικά κτίρια του κέντρου, το Ζάππειο, την παλιά γειτονιά της Πλάκας, το Μοναστηράκι και το Θησείο, την Ακρόπολη, η θέα της οποίας από το roof garden του Electra Metropolis είναι η συγκλονιστικότερη θέα της Αθήνας. Στην καρδιά της πόλης, ιδανική αφετηρία για βόλτα στην Αθήνα την Κυριακή ή τις καθημερινές.

Αγορά:Η Ερμού, ο μεγαλύτερος εμπορικός πεζόδρομος της Ελλάδας, η Μητροπόλεως και τα πέριξ, το περίφημο City Link, μια ανάσα δρόμος, με μερικές από τις γνωστότερες μπουτίκ του κόσμου με το πολυκατάστημα Attica, το Κολωνάκι η πιο chic και όχι μόνο γειτονιά της Αθήνας αποτελούν κοντινούς, σε απόσταση βαδίσματος αγορές που απέχουν μέχρι δέκα λεπτά από την πόρτα του Electra Metropolis. Αλλά και οι παραδοσιακές γειτονιές της Αθήνας, το Μοναστηράκι με τις αντίκες, του Ψυρρή και η Αθηνάς με τα παραδοσιακά προϊόντα, τα καταστήματα με τα αναμνηστικά τουριστικά είδη στην Πλάκα, όλα βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής. Ουσιαστικά βρίσκεστε στην καρδιά της αγοράς, στο κέντρο του shopping.

Η Κοντινή Περιοχή

The Streets Of The Ancient District Of Athens - Plaka, The Narro
Old Narrow Street In Anafiotika, Plaka District, Athens, Greece.
Not sure what to choose?
A member of our team is always there for you to help you find the available options
Call us (+30) 214 1006 200
Email
Facebook chat
Trip Advisor badge