Τα νέα μας

Μήνυμα του Διευθύνοντος Συμβούλου μας για την επαναλειτουργία των Electra Hotels & Resorts

Electra_Kefalonia_Entrance_Front_Office_Team (20)

Αγαπητοί πολύτιμοι επισκέπτες,

Από την πρώτη στιγμή αυτής της πρωτοφανούς κρίσης υγείας, ο Όμιλος Electra Hotels & Resorts παρακολουθεί στενά την πανδημία Covid-19. Η ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζομένων μας παραμένει προτεραιότητά μας. Αυτό το διάστημα, η οικογένεια Electra προετοιμάζεται να εξασφαλίσει την επιστροφή των εργαζομένων και των καλεσμένων της σε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον υιοθετώντας πλήρως τα υγειονομικά πρωτόκολλα που εκδόθηκαν από τις ελληνικές αρχές.

Σε όλη αυτή την κρίση προσπαθήσαμε να παραμείνουμε αισιόδοξοι και δημιουργικοί. Θέλαμε να δώσουμε σε όλους εσάς που έχετε δείξει εμπιστοσύνη στη φιλοξενία της Ηλέκτρας, ένα μέσο για να γνωρίσετε καλύτερα την οικογένειά μας. Η παροχή παραδοσιακής ελληνικής φιλοξενίας στη σύγχρονη εκδοχή της, η διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών και των εργαζομένων μας, είναι οι αξίες που μας καθοδηγούν στο να καλωσορίσουμε περισσότερους από 7 εκατομμύρια επισκέπτες για περισσότερα από 55 χρόνια.

Το να κάνεις σχέδια για ταξίδι μπορεί να φαινόταν σαν όνειρο τους τελευταίους μήνες. Ωστόσο, ήρθε η ώρα της επανεκκίνησης.

Με αυξημένο αίσθημα ευθύνης και ενθουσιασμού και με τη διεθνή πιστοποίηση της AG ADVENT POSI SHIELD καθώς και το Πιστοποιητικό Health First από το Ελληνικό Κράτος, προχωρήσαμε με χαρά στην επαναλειτουργία των Electra Hotel Athens, Electra Metropolis Athens, Electra Palace Athens και Electra Palace Thessaloniki. Δυστυχώς και παρά την ισχυρή μας θέληση, το Electra Palace Rhodes και το Electra Kefalonia δεν θα λειτουργήσουν αυτή τη σεζόν και ελπίζουμε ότι θα είναι έτοιμα να σας φιλοξενήσουν ξανά από τον Απρίλιο του 2021.

Μείνετε θετικοί και δυνατοί και περιμένετε τη νέα αρχή!

Γιάννης Α. Ρέτσος

Διευθύνων Σύμβουλος

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα μέτρα υγείας και ασφάλειας μας

Not sure what to choose?
A member of our team is always there for you to help you find the available options
Call us (+30) 210 33 70 100
Email
Facebook chat